Şimdi Ara

oyle zor durumdayim ki;(yardim:(()

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    alevi-sunni gibi yargilardan nasil vazgecirebilirim sevdigim kizin ailesini? birbirimizi cok seviyoruz ama kizin ailesi izin vermiyor birlikte olmamiza, nisanlanmamiza. kizi kacirmayi bile dusundum ama kiz ona razi gelmiyor. o da hakli annesinin babasinin rizasini alarak cikmak istiyor evinden. coook dertliyim coook. mecbure ayrildik. ama hala gorusuyoruz kopamiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rhadamantys1

arkadaslar sorun coook buyuk
    alevi-sunni gibi yargilardan nasil vazgecirebilirim sevdigim kizin ailesini? birbirimizi cok seviyoruz ama kizin ailesi izin vermiyor birlikte olmamiza, nisanlanmamiza. kizi kacirmayi bile dusundum ama kiz ona razi gelmiyor. o da hakli annesinin babasinin rizasini alarak cikmak istiyor evinden. coook dertliyim coook. mecbure ayrildik. ama hala gorusuyoruz kopamiyoruz.

sorun çok büyük kızı unutmalısın kan bile çıkabilir mezhep çatışmasından allah göstermesin
  • bende alevi bi kızın ailesine haber yolattım ve cevap sen bizden değilsin oldu.sonrada din allah kuran peygamber kurtar bizi.
  • Boşverin yav bunları.
    Kusura bakma kardeşim, affına sığınarak söylüyorum ama o kız ağır kezbanmış.
    Yav hayır yanii, kız seni ya sevmiyor ya da ailesi baskıcı.
    İki ucu b*klu değnek sana söyleyeyim. Ailesi baskıcıysa ilerde mutlaka problem çıkartır(alevi sunni ayrımı yapan insanlar pek de kültürlü insanlar değiller hanii...). Sevmiyorsa, masaya vurup ben seviyorum diyemiyorsa sen zaten bırak onu
    Tüm fedakarlıkları erkekten bekliyor kızlar.
    Sen niye canını sıkıyorsun.
    Bırak koy **tüne gitsin.
    Seviyorsa, ailesine bunu açıklamaktan korkmuyorsa zaten gelir.
    Boşver.
    Özgüven olmuş 1500.
    Hayır neden yani. Sen neden yapıyorsun her şeyi. Sen niye onu bekliyorsun. Bırak o seni beklesin...
    Ne var yani nişanlanınca ne geçiyor eline?
    Bırak elleme hiç.
    Kendisi seviyorsa işi daha ciddi mecralara taşır.
    Öyle değil mi?

Not1: Bu akılla kız bulamayacağımı biliyorum.
    Not2: Bu mesajımdan ötürü uzaklaştırma alacağım sanırım ama söylemesem içimde kalırdı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.