Şimdi Ara

oynadığım oyun birdaha açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk olarak selamun aleyküm. Benim şöyle bir problemim oluyor laptopuma yüklediğim oyunu oynuyorum sıkıntı yok fakat kapatıktan sonra o oyun birdaha açılmıyor sorun algılandı deyip kapatıyor (pes14,battlefield4,call of duty ghost...) hepsinde aynı sıkıntı oldu sadece nfs the run , lol ve minecraftta sorun olmadı diğer oyunların hepsinde aynı sorunlarla karşılaştım nedeni nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.

• A.s kardeşim...Öncelikle bilgisayarında bir sistem problemi olabilir.Bence çözümün bir format atmak yeterli olacaktır.Ama en iyisi bir Teknik Servise danışmandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milenyumemre55

A.s kardeşim...Öncelikle bilgisayarında bir sistem problemi olabilir.Bence çözümün bir format atmak yeterli olacaktır.Ama en iyisi bir Teknik Servise danışmandır.

usta cevabın için teşekkür ederim ama pc'm zaten 0 2 ay olmadı alalı aldığımın 2. günü yüklediğim oyunda yaptı daha sonra tekrar edince buraya başvurdum teknik servise bi sorayım ama teşekkür ederim.
  • Kardeşim pcyi aldığın yer bir yanlışlık yapmış olabilir oraya sorabilirsin
  • Önce formatlayıp deneyin aktınız soru ndevam ediyor teknik servise gönderin.
  • Ya antivirüs exe, dll gibi dosyalardan bazılarını virüs olarak algılayıp engelliyordur, ya da firewall'a takılıyordur exe. Oyunu kurmadan önce antivirüsü kapatın, oyunu kurduktan sonra açmadan önce de firewall'dan dosyanın internet erişimini engelleyin. Özellikle de kürekli oyun kuruyorsanız bu saydıklarım büyük olasılıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Ya antivirüs exe, dll gibi dosyalardan bazılarını virüs olarak algılayıp engelliyordur, ya da firewall'a takılıyordur exe. Oyunu kurmadan önce antivirüsü kapatın, oyunu kurduktan sonra açmadan önce de firewall'dan dosyanın internet erişimini engelleyin. Özellikle de kürekli oyun kuruyorsanız bu saydıklarım büyük olasılıktır.

şuan dediğinizi düşündüm cidden mantıklı geldi çünkü çoğu origin steam e faln bağlanmaya çalışıyo net kullanıyolar ama sahte oldukları için giremiyolar tabi çözüm için teşekkür ederim.
  • rundll32 sorununa benziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.