Bildirim
Oynanış Süresi Uzun, Dolu İçerikli Oyun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
süper soru.Bende merak ediyorum -
süper mario -
quote:
Orjinalden alıntı: uzman_as
süper mario
-
tekken dark resurrection
jeanne darc
test drive unlimited
def jam fight for ny -
Su anda PSP'de FinalFantasyIX oynuyorum, oyun 4 disc. 10 saati gectim ve henuz ilk disc bitti
cok eglenicem sanirim.. -
Arkadaşlar Final Fantasy nasıl bir oyun?
Yani türü nedir, oynanısı falan ne şekilde tam olarak?
-
quote:
Orjinalden alıntı: head
Arkadaşlar Final Fantasy nasıl bir oyun?
Yani türü nedir, oynanısı falan ne şekilde tam olarak?
Süper Bi Seri Bence FF Serisi. Tam Olarak Türü Turn Based RPG...
Bu Türü Biçok Kişi Semiyor Ama Seven İçin Bulunmaz Nimet... -
Peki hocam FF hangi oyuna benziyor?
Yani GOW tarzında mıdır, yoksa GTA tarzı falan mıdır? -
hocam rpg ayrı bi tür. bu dediğin 2 oyunun türünede uymaz. açılımı role playing game yani rol yapma oyunu demek.
şöyle bir site buldum burada ff hakkında geniş bilgiler var.
http://www.finalfantasytr.com/ffnedir.htm -
Önerileriniz için teşekkürler. Oynamadıklarımı deneyeceğim. -
quote:
Peki hocam FF hangi oyuna benziyor?
Yani GOW tarzında mıdır, yoksa GTA tarzı falan mıdır?
FF onların ikisine de benzemez bambaşka bir oyundur 20 yıllık geçmişi vardır, en başta RPG oyunudur ve fantastik bir dünyada geçer.
Oyunda genelde 3-4 kişilik bi ekibiniz olur ve size verilen çeşitli görevleri yaparsınız,çeşitli öğeleri (item) toplarsınız,
haritalarda ilerlerken karşınıza çıkan yaratıklarla tur zamanlı olarak savaşırsınız.Savaştıkça ekibinizdeki elemanların sevileyeleri (level) yükselir ve para kazanırsınız.
oyunda çeşitli büyüleri ve topladığınız/satın aldığınız öge(item)leri kullanırsınız.Haritalardaki mekanlarda yer alan insanlarla konuşup bilgi alırsınız.
Benzediği oyunlar da vardır tarz olarak Jeanne D'arc,Valhalla Knights gibi oyunlara benzer
RolePlayingGame diyoruz işte eğer hiç oynamamışsanız bu türün nasıl olduğunu anlatmamız yetersiz kalır çünkü oynayana kadar bilemezsiniz.
şunu söylemekte de fayda var eğer sürekli o iki oyun tarzında oyunlar oynuyorsanız FF veya diğer RPG oyunları sizi sıkabilir beğenmeyebilirsiniz,
o yüzden FF ve benzeri RPG oyunlardan uzak durun sonra ehuuaah ne biçim oyun bu diye çamur atmayın
-
Son zamanlarda çok sık duymaya başladım şu RPG oyunları.
Final Fantasy oyununu deneyeceğim, peki oyun aşırı derecede ingilizce gerektiriyor mu?
(: -
quote:
Son zamanlarda çok sık duymaya başladım şu RPG oyunları.
Final Fantasy oyununu deneyeceğim, peki oyun aşırı derecede ingilizce gerektiriyor mu?
(:
Aslında final fantasy'de hikaye önemli olduğundan ingilizce gerektiriyor.Ama pek iyi değilse bile sorun değil,anlayabiliyorsunuz -
silent hill derim
bana kafayı yedirtti
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X