< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 10 Eylül 2018; 19:32:25 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 10 Eylül 2018; 19:32:25 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Digital alıp ücreti 1. kişiye vermek ve direk onunla muhattap olmak varken bu dalavericilerle uğraşmaya neden meraklı olur insan hiç anlamam.Bu spotçu tayfaya para vermeye elim bi türlü gitmedi hiç bi zaman.
|
La kardeş ne mallar varya, oyunu 120TL aldım 2. El. Bitirdim 120TL sattım. Oyunu beleşe oynadım yani. Kutulu oyun 2. Elde çiçektir böcekdir cinciktir işi bilene :)
|
Hayırdır? 1 kere ya dedim diye neden bu kadar alevlendin? 10 yıllık ahbabım olsa idin esas seninle ya lı konuşmazdım zaten. Hakaret olarak algıladıysan buyur polis orada git bir dilekçe yaz sabahtan internette forumda bana biri ya dedi polis amça diye.
|
İlk defa mı standart posette gelen sıfır ps3/ps4 oyunu geldi anlayamadım. Diskte cizik yoksa oynayin gitsin. Spotlarin alayi oyle sonuçta.
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 10 Eylül 2018; 20:8:1 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 10 Eylül 2018; 20:33:32 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|