Şimdi Ara

Oynatmaya az Kaldı!...Sony mi Philips mi?:S....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 47PFL5604 Philips mi yoksa 250 tl farkla 46V5500 Sony mi karar veremedim....aslında philipsi almak istiyorum ama daha sonrada sony almadım die pişmanda olmak istemiorum....aslında lcd mi plazma mı hala karar verebilmiş değilim ama herkes nedense lcd diyor benim okudugum kadarıyla önce plazmalar daha iyiydi...bu şimdi hareketli görüntü olayında lcd ler plazmalara yaklaşmış sanırım...Genelliklede bu Lcd ya da Tv ile futbol maçı izlenicek yani o keyif için alınıo aslında bir herkes gibi film (annem için alıyorum ben normalde sene boyunca üniversitede oldugum için pek görmücem bu tv yi:P)....Şu anda elimizdede Digiturk var ama bu HD olayından dolayı Digiturk + ' da geçebilirim, yani Lig Tv nin HD kalitesindeki görüntüsü her 2 sindede aynı olur mu acaba?....farklarıda Sony nin 10000:1 kontrast artısı var fazla...ama philipsinde tasarımı hoşuma gidio ince hoparlörler gözükmüo sony eski gözüküo...bide philips 3 cm daha fazla:P.....halen karar veremedim ama 5604 ü almaya yakınım sizce napmalıyım?....:S....Birde Samsung ha hiç göz atmadım LG ye de bakmadım pek ....Samsung kullananlar nedense bana tavsiye etmedi....3200 tl yi 10 taksitle aşmıcak şekilde mağazadan yapılacak bi alışveriş için 46 yada 47 ekran hangi tv yi almalıyım sizce?( yani başka model var mı çok incelemedim) yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim kararsızım:S.....42 lerde güzel ama büyük ekran almamız istenio:P.....odada en yakın izleme mesafesi 3m en uzakta 5-6 metreye kadar çıkabilio....

• Ne aldı arkadaş acaba?
  • Valla şimdi bende merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 yıl önce elemanın tv seçimi mi merak uyandırdı. Tarihe baksanıza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de merak aldı şimdi. Sıkıntı büyükmüş ama gerçekten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.