Şimdi Ara

Oyucu Kulaklığı Hakkında Fikirleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi oyuncu kulaklığı almak istiyorum araştırırken bu kulaklığa denk geldim sizce nasıl ?

https://www.dolldur.net/each-kulaklik.html

• Markayı hiç duymadım ama sitede 25 günde teslim diyor amazondan al daha iyi konuşursan amazon contactle kargoyu sildirme ihtimalin var sadece ürünün fiyatını ödersin
  • MikeShinoda96 kullanıcısına yanıt
    max 25 gün diyor ben siteden alışveriş yapıyorum arada 15 güne geliyor. Amazondan sorun yaşadım 1-2 sefer daha da ordan alışveriş yapmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtdoganci

max 25 gün diyor ben siteden alışveriş yapıyorum arada 15 güne geliyor. Amazondan sorun yaşadım 1-2 sefer daha da ordan alışveriş yapmam.
    Gerçekten güvenebilir miyim daha önce bi siteden alış veriş yapmadım aklımda bikaç soru işareti var. Siz alış veriş yapmış biri olarak nasıl bi hizmet aldınız gelen ürünün kalitesi nasıldı biraz anlatır mısınız?
  • Nasıl bir sorun yaşadın acaba
  • Serkan.Yilmaz kullanıcısına yanıt
    bende 1 defa alışveriş yaptım ürünü teslim aldım sıkıntı yaşamadım online destek hatları var yeni bir firmaymış ancak güvenilir. Bir daha alışveriş yaparım tereddüt etmem ilk başta çekinmiştim ama şimdi güveniyorum tavsiye ederim yani.
    ilk alışverişimde çok geç elime ulaştı ürün. 2. alışverişimdede fotoğraftaki ürünle alakasız bir ürün geldi elime.
  • quote:

ilk alışverişimde çok geç elime ulaştı ürün. 2. alışverişimdede fotoğraftaki ürünle alakasız bir ürün geldi elime.
    Kaç günde ulaştı ürün acaba ? Ayrıca resimlere güvenilmemesi lazım zaten sadece amazon için geçerli değil heleki fullfiled by amazon yazmıyorsa hiç güvenme.
    15 iş günü içersinde ürün geliyor gelen ürün de gayet kaliteli. Almış oldum bi gözlük vardı onun fotoğrafını da ekliyeyim de gör. Yani ben güvendim siteye bundan sonra alışveriş yaparım tereddüt etmeden. 30 tl ye aldım o fotoğraftaki gözlüğü de o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtdoganci -- 14 Temmuz 2015; 16:35:29 >
  • quote:

15 iş günü içersinde ürün geliyor gelen ürün de gayet kaliteli. Almış oldum bi gözlük vardı onun fotoğrafını da ekliyeyim de gör. Yani ben güvendim siteye bundan sonra alışveriş yaparım tereddüt etmeden. 30 tl ye aldım o fotoğraftaki gözlüğü de o
    Amazondan aldığın kaç günde geldi ?

12 iş gününde geldi
  • quote:

12 iş gününde geldi
    Amerikadan gelen ürüne 12 gün ve çok geç ulaştı diyorsun Türk sitesi Türkiye'de 15 günde getiriyor ?
  • quote:

Hocam nasıl gözlük memnun kaldınız mı? Aynısını almayı düşünüyorum aynı yerden.

• wewantsome kullanıcısına yanıt
    Ürün gayet kullanışlı kesinlikte tavsiye ederim ben 2-3 model daha aldım.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtdoganci -- 20 Temmuz 2015; 1:27:09 >
    +20 dolar kargo parası ödersen ürüne erken gelsin diye ama 12 günde gelirse geç deme hakkına da sahip olursun ;)
  • quote:

+20 dolar kargo parası ödersen ürüne erken gelsin diye ama 12 günde gelirse geç deme hakkına da sahip olursun ;)
    75 euro sınırında alabileceğin bir şey 20 dolar kargoyla gelmez bir kere abartma ayrıca kargoyu da konuşursan silerler boşa ödememiş olursun güle güle kullanırsın boşa karalama yapma

yahu amma çok biliyorsun Amazonda ortaklığın mı var ? 75 Euro sınırı olan birşeyi free olarak değilde erken gelsin diye kargo ücreti ödeyerek DHL UPS vs gibi firmalarla getirmek istiyorsan bak bakalım ne kadar ücret ödüyorsun aldığın ürüne ekstra kargo ücreti olarak ? Boşa burda laf cambazlığı yapmanın alemi yok amazonu sevmiyorum amk çok mu zoruna gitti bu firmadan alışveriş yaptım memnun kaldım adamlar Türk firması banane amerika firmasından. Başımıza ne geliyorsa senin gibi amerika sevdalılarının yüzünden geldi zaten.
  • quote:

yahu amma çok biliyorsun Amazonda ortaklığın mı var ? 75 Euro sınırı olan birşeyi free olarak değilde erken gelsin diye kargo ücreti ödeyerek DHL UPS vs gibi firmalarla getirmek istiyorsan bak bakalım ne kadar ücret ödüyorsun aldığın ürüne ekstra kargo ücreti olarak ? Boşa burda laf cambazlığı yapmanın alemi yok amazonu sevmiyorum amk çok mu zoruna gitti bu firmadan alışveriş yaptım memnun kaldım adamlar Türk firması banane amerika firmasından. Başımıza ne geliyorsa senin gibi amerika sevdalılarının yüzünden geldi zaten.
    Sevip sevmemen zerre umrumda değil ama sevmiyorsun diye karalama yapmanında alemi yok adamlar türk firması diyon sanki kendileri üretiyor Arkadaş amazondan ucuza kaliteli bir kulaklık alabilecekken adama ne olduğu belirsiz kulaklığı öneriyorsun. Asıl başımıza ne geliyorsa Türk'lerin koyduğu fahiş fiyatlara rağmen almaya devam edip o fiyatları düşürtmeyen sizlerden geliyor. Çok ödersiniz yurtdışındakinin 2 3 katı paraları daha

Senin de düşüncen benim zerre kadar umrumda değil aldım memnun kaldım adama öneriyorum sana ne ? Karalıyorum kardeş 2-3 katı fiyat ne alaka boş boş konuşuyorsn ya işin gücün yok mu ? Amazon b*k gibi site aha bak yine karaladım dandik amazon dandik amma dertlendin ya kendileri mi üretiyormuş amazon kendisi üretiyor dimi ? ikisi de aracı firma işte senin gibiler yüzünden de Türkiye deki firmaların adı duyulmaz. Neyse işim gücüm var boş boş konuşupta zamanımı alma. Amazon çok zikkindirik site bilader bak yine karaladım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.