Şimdi Ara

Oyun açılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugünkü problemden sonra oyuna bağlandım bende.1-2 run attıktan sonra dışarı çıktım ama ve laptopu kapadım.Şimdi tekrar denediğimde şifre ekranı bir türlü gelmiyor..
    Daha öncede şifre ekranı geç gelmesi problemi vardı ama 1-2 denemeden sonra giriyordu.O problem giderileli 1-2 gün olmuşken şimdi hiç açılmıyor.

Bağlantı ayarlarını kontrol etmemi isteyen bir hata veriyor oyun ama herhangi bir sıkıntı yok laptopda.

Ekran görüntüsü;

Oyun açılmıyor?

• Bu sorunu başka yaşayan var mı?
  • Hatırlayamadım ama forumda bulmuştum..Oyunun kurulu olduğu klasörden bir dosyayı silince düzelmişti bendeki sorun. Buna benziyordu.Googleye yaz çıkıyor.
  • Zerloaw

diablo 3 klasorunde bulununan Diablo III.mfil dosyayi silmen gerekiyor. Korkmadan silebilirsin hatta sırf acilmama sorunun icin degil açilirkende yavaşlama sorunu icin aynı dosyayı silersen hersey normale donecektir.
  • Retreiving hero list bölümünde takılıp kalıyor bu yukarda ki dosya silem olayını doğrulayacabilecek kimse var mı. Şimdi silip baştan kurmak zorunda kalmayalım oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Retreiving hero list bölümünde takılıp kalıyor bu yukarda ki dosya silem olayını doğrulayacabilecek kimse var mı. Şimdi silip baştan kurmak zorunda kalmayalım oyunu

bahsettiğim olay buydu, sil sil. Doğruluyorum...
    Başka bir sorun varsa buda çözmeyebilir oda ayrı mesele.
  • Ben de doğruluyorum. Daha önce yapmıştım. Silmene de gerek yok, ben adını Diablo III.mfi.old olarak değiştirmiştim.
  • Genel bir problemmiş.Dosyayı sildim ama geri dönüşüm kutusundan kaldırmamıştım. Geri yükledim sonrasında galiba problemi çözdükleri için oyun açıldı. Şu an nedir durum bilmiyorum işyerindeyim ama dün için problem kalmamıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.