Şimdi Ara

OYUN AÇINCA PC RESET ATIYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı yeni topladım sayılır 1 sene felan oldu burdaki arkadaşlar sağolsun onların sayesinde güzel bir pc topladım.

Son 1 haftadır bilgisayar oyun açılırken reset atıyor Gta 5 bile high qualityde oynıyabiliyodum ama en dandik oyunlarda bile reset atıyor.

Arkadaşlar nedir sorun bana yardım edin.

• Bir ihtimal işlemcinin fazla ısınmasından dolayı pc kendini koruma altına alıp sürekli reset atıyor olabilir.
  • Jonezz J kullanıcısına yanıt
    kardeş Pc'en çok ısınıyordur Özellikle işlemcin..
    Temizlik yap, Pc'eni dama çıkarıp bi güzel temizlee, işlemciyi ve ekran kartını çıkarıp Termal macunu'nu bi güzel sür.
    Büyük ihtimal Sorun cözülecektir
  • PCYİ yeni aldım sayılır 1.5 sene oldu özellikleri ise;

Asus Nvidia GTX 660 Tİ DirectCu II 2GB 192BİT

İşlemcim Amd Fx 8350 4ghz

anankart 990xa-ud3 amd 990x/sb950 am+3 2000mhz

ram ise 8 gb 2x4 ripjawx ddr3 1866mhz

pc kasası asgard pro black edition 600w midt atx kasa

ayriyetten 5 tane fan var ısınmadanmıdır acaba?

Abi bi çözemedim ya yardım edin neden olabilir??
    Gta V bile fullde oynuyodum son 1 haftadır böyle durum sistemi geri yükledim çok anlamıyom bu işlerden öneriniz neler arkadaşlar.
  • Jonezz J kullanıcısına yanıt
    merhaba bende de aynı sorun başladı.Daha önce sorunsuz oynadığım oyunlarda reset atmaya başladı,siz sorunu çözebildinizmi acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulki U kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarlarınızı güzelce temizleyin tekrar edersen bakalım başka sebeplere
  • Dün oyun açıp ısı değerlerine baktım GPu ısısı 70 i geçiyor ve pc reset atıyor. Isınmadan dolayı olsa direk kapanıpbir süre açılmaması gerekmezmi. Dİrek reset atıyor pc ,normal uygulamalar açıkken hiç bir şekilde reset atmıyor.Oyun açınca oluyor çok kısa bir süre öncesine kadar böyle bir sorun yoktu bütün oyunları uzun süre bile oynasam sıkıntı olmuyordu.Akşam pc nin içini açıp temizlik yapayım umarım düzelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işlemci fanını çıkart temizle macunuyla oynama temizle aynı şekilde geri tak bilimiyorsan fana direk süpürge makinesi tut
  • o komple kapanma olayı sisteme göre değişir bazısı da sende olduğu gibi reset atar ki genelde sadece reset güzelce temizle işlemci fanını götür hava tuttur içine tertemiz yap sonra düzelicektir farklı yerlerde sorun arama daha çok sorun çıkar
  • arkadaşlar çözüme kavuştum power aldım bitane 750watlık bide sıvı soğutma problem yok büyük bir ihtimal ya soğutmadan kaynaklanıyodu yada powerden. stok fan iyi soğutmuyordu vede poweri başka bir pcde deneme şansım oldu power diğer pcdede rest attırıyodu.

Power ve sıvı soğutmayla cözdüm sorunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.