Şimdi Ara

Oyun Ağırlıklı kullanmak için Kasa yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendime yeni bir kasa toplamak istiyorum.Kafamda bir sistem kurdum sizinle paylaşmak istiyorum yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum..

İşlemci :AMD PHENOM II X4 955 3.2Ghz 8MB 940 Black Ed.
    Anakart :Asus M4A88TD-M EVO AMD DDR3
    Bellek :8GB (2x4GB) Kingston 1600MHz CL9 HYPERX
    Ekran Kartı :PowerColor HD6850(256Bit) 1GB GDDR5
    Sabit Disk :500GB WD 7200 SATA3 32MB CAVIAR BLUE
    Kasa :Aerocool Strike X 3Fanlı ATX 550W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXXum -- 21 Ekim 2011; 21:30:23 >

• Olumlu yada olumsuz önerileri olan yokmu arkadaşlar??
  • 3 gün oldu hala bir cevap veren olmamış yarın kasayı toplatıcağm önerisi olan yokmu beyler????
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXXum

3 gün oldu hala bir cevap veren olmamış yarın kasayı toplatıcağm önerisi olan yokmu beyler????

güç kaynağını 800 watt yaparsan iyi olur.
    http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/xilence-sps-xp800.(135)r3-xilence-xp800-800w-135mm-fan-psu-gaming-serisi-80+-bronze-r3/productdetails.aspx?I_ID=39184

• 550W kasanın kendi güç kaynağı ilerleyen zamanlarda o düşünülebilir.Benim kararsız kaldıgım anakart ve ekran kartı bu konularda bana yardım edebılecek varmı Evo serisinin güzel oldugunu duyduğum için onu seçtim ama ekran kartı hakkında bi bilgim yok araştırmalar yaptım kimisi iyi demiş kimisi kötü demiş ikilemde kaldım bu sistem ile istedigim bütün oyunları rahatlıkça oynıyabilirmiyim ???
  • Daha iyi sonuç alailmeniz için başlığı Dahili Bileşenler - Sistem Tavsiyelerine açmanız iyi olurdu. Konunuzu taşıyorum.
  • UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sistem fena değil, ekran kartını 360 liraya HD6870 alın daha iyi olur.

http://www.webdenal.com/sapphire-radeon-hd6870-1-gb-gddr5-256-bit-ekran-ka_341524.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.