Şimdi Ara

Oyun amaçlı Sistem Toplama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem şudur:

Şu ana kadar L.A. Noire,Hitman Absolution,Rainbow Six Siege,Rocket League,Dota 2,Watch Dogs oynadım.
    Dota ve Rocket League zaten değerlendirmeye bile gerek yok yüksek FPS çok rahat alınıyor.
    Aralarında en yeni oyun Siege onun için onun Benchmark'ı daha yararlı olur diye düşündüm.
    Ultra HD Grafik paketi ile birlikte,
    Bu ayarlarda aldığım Benchmark sonucu

Temporal Filtering ayarına geçince
    Benchmark sonucu

Bu sonuçlara rağmen oyun içerisinde TXAA 4X olsa bile aldığım FPS değerleri daha yüksek diyebilirim.
    Watch Dogs'ta bazen arabayla çok hızlı gidince nedenini anlamadığım 1 saniyeden daha kısa süreli bir takılma oldu diyebilirim ama her zaman yaşamıyorum.
    Daha Witcher 3 gibi oyunlarda test edemedim ama sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.

Bilgisayarı toplarken her soruma cevap veren devamlı yardımcı olan; @asko56 , @techniquest35 ve @Siannis 'e çok teşekkürler. Hepsi sistemi şekillendirmem de çok yardımcı oldular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMC -- 5 Ağustos 2017; 20:19:44 >

• min. fps' i 60 olacak şekilde ayar yapöanızı tavsiye ederim. Daha akıcı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gÜLE Güle kullan.Değerler gayet güzel bence.
  • Hayırlısı olsun. Güzel sistem. Yalnız ssd eksik. Aslında ekran kartı olarak Amazon 'dan Gtx 1070 alınabilirdi. Fakat yanılmıyorsam sistemi komple tek bir yerden almak istemiştiniz.

Eğer yapmadıysanız biosu güncellemeyi unutmayın. Ekstra sıcaklıklar görürseniz voltaj değerlerini manuel olarak ayarlayın. Ekran kartına da biraz oc yapabilirsiniz. Kısa zamanda da ssd takviyesi yapmayı unutmayın. Bir diğer konu da anakart olarak aslında Pc Mate ve ya Tomahawk önermiştim. Sanırım fiyatı uygun diye bunu aldınız. Peki pencereli kasada mAtx anakartın görüntüsü nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim. Güzel günlerde kullanın :)

Bahsettiğiniz Watch Dogs 2 takılması sizden kaynaklı değildir bence. Bilinen ufak tefek optimizasyon sorunları var maalesef oyunun.
  • Hayırlı olsun olsun. Watch dogs sorunu sizden kaynaklı değil.

• Cok güzel bi sistemdi inşallah sistem toplicak arkadaşlara bi nebze olsun yardımcı olmusuzdur sistemde benim gibi emegi geçen arkadaşlarada teşekkür ederim gayet güzel bi sistem oldu

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim için kötü bir görüntü oluşturmadı gayet normal duruyor bence ekran kartının RGB ledleri de hoş bir görüntü veriyor. Herkese cevapları için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.