Şimdi Ara

Oyun Amerikadan DLC Türkiyeden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerikadan PS3 Ve BF3 Limited Edition Aldım Armored Kill Türkiye'den Alsam Sorun Çıkarmı?

• Çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Çıkmaz.

Yalan .
  • Ha?
  • Buna benzer onalrca konu var forumda biraz google kullansanız ne siz beklersiniz ne forum boş konularla dolar.
    cevaba gelirsek dlc ve oyun aynı bölge koduna sahip olmalı oyun palsa avrupa psnden aalmak zorundasın.
  • ya arkadaşlar aklıma benimde bi soru takıldı şimdi pal cihaz var benim ps3. asia versiyon oyun alsam tr psn adresimden oyunun multiplayer modunu oynayabilir miyim?yoksa asia üyeliğim mi olcak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymami06

ya arkadaşlar aklıma benimde bi soru takıldı şimdi pal cihaz var benim ps3. asia versiyon oyun alsam tr psn adresimden oyunun multiplayer modunu oynayabilir miyim?yoksa asia üyeliğim mi olcak?

oynayamazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G2A'dan Rusya PSN kartı almak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hesapta senden
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

ya arkadaşlar aklıma benimde bi soru takıldı şimdi pal cihaz var benim ps3. asia versiyon oyun alsam tr psn adresimden oyunun multiplayer modunu oynayabilir miyim?yoksa asia üyeliğim mi olcak?

oynayamazsın

bilmiyor adam gerçek cevap yazsanız olmyormu _ ? oynarsın kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

quote:

oynayamazsın

Oynayamaz arkadasim ben ABD de yasiyorum yazlari trdeyim ordan biliyorum, psn hesabin amerikan olmasi lazim yani alirken abd store kullanicaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dissonance

quote:

quote:

quote:

oynayamazsın

Oynayamaz arkadasim ben ABD de yasiyorum yazlari trdeyim ordan biliyorum, psn hesabin amerikan olmasi lazim yani alirken abd store kullanicaksin

DLC'mi diyorum alıntı yaptığın şeyi bi tekrar oku.Her hangi bir bölge oyun online çalışır

• 1. Bölge Ntsc-U (Usa) oyuna, 1. Bölge (Usa) PSN'den DLC alabilirsin.
    2. Bölge Pal (Eu) oyuna, Avrupa ve Türkiye PSN'den DLC alabilirsin.
    3. Bölge Ntsc-J (Asia) oyuna, Asya PSN'lerden DLC alabilirsin.

Kısaca DLC için oyunun bölgesi ile PSN'nin bölgesi aynı olacak. Örneğin Türkiye'den veya Avrupa'dan alınmış PAL oyuna, Usa PSN'den DLC alsan çalışmaz görmez.
    Yeniler için En basit dil ile anlattım.

Birde her bölge oyunu, her bölge PSN'den online vs oynayabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dissonance

quote:

quote:

quote:

oynayamazsın

DLC'mi diyorum alıntı yaptığın şeyi bi tekrar oku.Her hangi bir bölge oyun online çalışır

kusura bakma ilk mesaja odaklaninca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun ve dlc ayni bolge kodu olmali,eger oyle olmazsa oyun ve dlc filaylarinin bölge bazinda farkli olmasindan dolayi SONY zarar eder.bir nevi firma politikasi.
  • Ya Şimdi Türkiyeden Alsam EU Store Den İndirsem Olurmu Cihaz Amerikadan_
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.