konu başlıgındanda oldugu gibi oyuna başlayacam hangi karekter ve hangi serveri tercih etmeliyim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Bence Apollo'da başla hem kolay girilio hemde Türk çok bide oyunu ilk kez oynuyosan Glavie açmanı tavsiye ederim.
quote:Orijinalden alıntı: KaYTanBiYiK konu başlıgındanda oldugu gibi oyuna başlayacam hangi karekter ve hangi serveri tercih etmeliyim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim... ben oyuna para yatırabilirim ciddi ciddi oynuyabilirim diyorsan başla hatta boşuna 0'dan başlama kasılmıs char al devam et
quote:Orijinalden alıntı: sage29 quote:Orijinalden alıntı: KaYTanBiYiK konu başlıgındanda oldugu gibi oyuna başlayacam hangi karekter ve hangi serveri tercih etmeliyim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim... ben oyuna para yatırabilirim ciddi ciddi oynuyabilirim diyorsan başla hatta boşuna 0'dan başlama kasılmıs char al devam et kasmadan ne anlamı kalır ki kasacaksınkı oyunun zevkini alcaksın
quote:Orijinalden alıntı: KaYTanBiYiK quote:Orijinalden alıntı: sage29 quote:Orijinalden alıntı: KaYTanBiYiK konu başlıgındanda oldugu gibi oyuna başlayacam hangi karekter ve hangi serveri tercih etmeliyim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim... ben oyuna para yatırabilirim ciddi ciddi oynuyabilirim diyorsan başla hatta boşuna 0'dan başlama kasılmıs char al devam et kasmadan ne anlamı kalır ki kasacaksınkı oyunun zevkini alcaksın çarı bot kasıo :Dzaten ha hazır almışın ha para ile bot alıp kasmışın
quote:Orijinalden alıntı: KaYTanBiYiK quote:Orijinalden alıntı: sage29 quote:Orijinalden alıntı: KaYTanBiYiK konu başlıgındanda oldugu gibi oyuna başlayacam hangi karekter ve hangi serveri tercih etmeliyim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim... ben oyuna para yatırabilirim ciddi ciddi oynuyabilirim diyorsan başla hatta boşuna 0'dan başlama kasılmıs char al devam et kasmadan ne anlamı kalır ki kasacaksınkı oyunun zevkini alcaksın bunu dediğine pişman olacaksın
quote:Orijinalden alıntı: -Google- Eğer oyuna bütçe ayırabilirsen oyna yoksa başlama...Bütçen kısıtlı ise Aion a bekleriz... bütcemde sıkıntım yok sadece hangi karekter ve hangi server de başlasam diye düşünüyorum
sage nin dedigi gbi kasılmış çar al eger kasmak istiyorsan da 100 lwldn al 0 dan kasarsan gercekten pişman olursun :D