Şimdi Ara

oyun bilgisayarı alacam önerileriniz bugun almam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar öncelikle sizleri selamlıyorum ben bi oyun bilgisayarı alcam bana ne önerişrsiniz bn amd işlemci tercih ediyorum birde hanqi anakart olsun ltfn fiyatları da içerin açilll

• quote:

Orijinalden alıntı: yesrip2

arkadaslar öncelikle sizleri selamlıyorum ben bi oyun bilgisayarı alcam bana ne önerişrsiniz bn amd işlemci tercih ediyorum birde hanqi anakart olsun ltfn fiyatları da içerin açilll

Bütçeyi söylemessen öneremeyiz.

Ha birde monitör dahilmi?
  • monitör dahil degil bütce 800tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820

quote:

arkadaslar öncelikle sizleri selamlıyorum ben bi oyun bilgisayarı alcam bana ne önerişrsiniz bn amd işlemci tercih ediyorum birde hanqi anakart olsun ltfn fiyatları da içerin açilll

Bütçeyi söylemessen öneremeyiz.

Ha birde monitör dahilmi?

O nasıl bir yazıdır yav g yerine q kullanmak.

Neyse athlon II x4 640 . 1 gb sapphire 7850 o.c gerisini tamamla üstad :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fatihin sistemi olabilir.
  • bn amd ciyim birader senın verdiyin intel bide pentium bn sana anakart yazdım birde işlemci sen hpsini toplamıssın sande anakart bide işlemci
  • quote:

bn amd ciyim birader senın verdiyin intel bide pentium bn sana anakart yazdım birde işlemci sen hpsini toplamıssın sande anakart bide işlemci

Arkadaş ilk önce yazını düzelt. Ayrıca sen sadece anakart ve işlemci dememişsin yazında oyun bilgisayari demişsin, yani komple bir sistem demek buda

• quote:

bn amd ciyim birader senın verdiyin intel bide pentium bn sana anakart yazdım birde işlemci sen hpsini toplamıssın sande anakart bide işlemci

ne istediğinizi düzgün bir şekilde ifade edersiniz daha sağlıklı sonuclar alabiliriz

• Beyler alin bunu disari kufur edicem olan bana olacak

edit : kufur etmisti silmis galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kutup_Ayısı_ -- 20 Mayıs 2013; 12:39:58 >
  • quote:

Karsindakine kendini ifade edecek kadar Turkce ogrenince tekrar gel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.