Şimdi Ara

OYUN BILGISAYARI ICIN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik 1 aya bilgisayar alacagim. Laptop mu alayim yoksa masaustu parca mi toplayayim? Parca toplamaj cok daha mantikli gorundu gozume. Sizden (eger tavsiyeniz bu yondeyse) bilgisayar parcasi yok laptop al derseniz monster markadan bir laptop. (Masaustunu 0dan kurucam eger tavsiyeo yonde olursa) ve oyun icin kullanacagimi tekrardan soyluyorum
    butcem 4000e kadar cikabilir. Simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam öncelikle durağan mısın? Yani şunu soruyorum, siz eve masaüstü aldığınızda ileride bir yerlere gitme durumunuz var mı? Eğer masaüstü aldığımda işimi görür bir yerlere götürmeme gerek yok diyorsanız elbette masaüstü ilk tercih olmalı. Gerek en ideal sistemi toplama gerekse daha geniş ve rahat ekranda film veya oyun fark etmeden çok daha zevkli olacaktır. Dediğim gibi eğer bir yere götürmem gerekmiyor evde dursada olur diyorsanız masaüstü bana göre ciddi derecede önde.
  • Evet, herhangi bi yere gidecegim yok. Peki parca konusunda tavsiyeleriniz var midir?

• Bayanpenguen B kullanıcısına yanıt
    Hocam benim masaüstü alma ihtimalim olmadığı için genel olarak laptop araştırmıştım. Hatta 1 ay sonra Monster alma planım var.
    Size o konuda daha iyi tavsiye verebilecekler vardır mutlaka. Hatta bende öğrenmek isterim konu güncel olsun.

• Sanirim parca tavsiye edecek yok

Bütçen ne kadar ona göre tavsiye ediyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sinann7 kullanıcısına yanıt
    4000'e kadar cikabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayanpenguen

4000'e kadar cikabilirim

i7-6700 işlemci gtx970 ekran kartı hdd,ssd 16gb ram DDR4. Bu özelliklerde bir masaüstü seni sırtına alıp yıllarca götürebilir
    İşlemciyi i5 yapip ekran kartını arttırmak daha mantıklı olmaz mi? Birazcik daha gezdim farkli forumlarda ve herkes i5 in uzun sure yetecegini ekran kartina agirlik vermemi tavsiye ettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayanpenguen

İşlemciyi i5 yapip ekran kartını arttırmak daha mantıklı olmaz mi? Birazcik daha gezdim farkli forumlarda ve herkes i5 in uzun sure yetecegini ekran kartina agirlik vermemi tavsiye ettiler

Tabiki senin bütçenle alakalı gtx970 kart i5 işlemcide de olur ama 6.nesil tavsiye ediyorum kesinlikle. Eğer bütçen fazlaysa i5 al<ıp ekranı 980 de yapabilirsin

• taşıyamıyorsan tabiki masaüstü hocam.Hem o paraya süper sistemler toplanabilir
    Peki i5 ile i7 arasinda oyle cok buyuk bir fark var mi?

Yani i7 daha iyi tabi ama oyunda öyle gözle görülür pek fazla birşey olmaz önemli olan ekran kartı oyunda. Ama programlarda falan i7 belli eder kendini. Oyuna önem veriyorsan ekran kartına önem ver işlemcin i5 6.nesil olsa da olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.