Şimdi Ara

Oyun cahiliyim oğlumla vakit geçirmek için xbox almayı düşünüyordum ama nintendo daha mı uygun acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gerek PC gerekse video oyunları konusunda cahil bir kimseyim. Hem bu konudaki kültürümü artırmak hemde 4 ve 10 yaşındaki oğullarımla ev içinde vakit geçirebilmek adına oyun konsolu almayı düşünüyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/jtag-xbox360-4-gb-500-gb-sifir-kinect-oyun-2kol-102298027

linkindeki üründen almayı planlıyordum ama oyun listesi genelde savaş, kavga vs. oyunları ile dolu.

bu yüzden
    http://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/wii-konsol-mario-kart-oyun-direksyon-wii-sports-102491537
    linkindeki ürünün daha ailevi oyunlar içerdiğini zannediyorum.

Evde internet bağlantım yok. alıp tv ye bağlayıp hemen oynanacak bir ürün olmalı
    Oyun cd leri tek oyundan mı oluşuyor yoksa paket mi acaba? Mesela Mario tek bir oyunmu ya da sports oyunları.

Açıkçası bana futbol, basketbol, tennis vb. oyunlar ile macera oyunları yeterli. Aleti alırken 500-1000 arası vermek problem değil ama her bir oyuna 100-200 tl vermek biraz ters geliyor bana

Bir de sensörlü oyunlar tek kişimi oynanıyor acaba. 2 kişi oynamak için ekstra bir aksesuar daha mı almak gerekiyor.
    Mesela verdiğim linkteki nintendo üründe 2 kişi tenis oynayabilir miyiz?

• melifkaya kullanıcısına yanıt
    Wii daha uygun sizin için.

Ayrıca wii de softmod yaparsanız harici disk ten istediğiniz gibi oynayabilirsiniz oyunları. Orjinal alırım dersenizde oyunların 2. elleri çok ucuz merak etmeyin :)

Spor oyunlarına gelirsek paket paket oluyor diyebiliriz. Wii sports ( sanırım 6 adet spor vardı) Wii sports resorts (motion plus gerekiyor 12 tane spor oyunu var içinde ve wii nin hareket sensörünü en iyi kullanan oyun)

Kaç tane wiimote unuz varsa o kadar kişiyle oynayabilirsiniz. Zaten multiplayer olan oyunlar 4 kişiye kadar destekli.

Wiimote u motion plus destekli olanlardan alırsanız makbule geçer çünkü 2009 dan sonraki oyunlarda gerekebiliyor.
    Motion plus : Wiimote un içine yerleştirilmiş hareketi daha iyi algılayan bir şey diyebiliriz.

Ayrıca o linkteki ürün çok kazık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bowser Zeki -- 18 Ocak 2014; 16:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Wii daha uygun sizin için.

Ayrıca wii de softmod yaparsanız harici disk ten istediğiniz gibi oynayabilirsiniz oyunları. Orjinal alırım dersenizde oyunların 2. elleri çok ucuz merak etmeyin :)

Spor oyunlarına gelirsek paket paket oluyor diyebiliriz. Wii sports ( sanırım 6 adet spor vardı) Wii sports resorts (motion plus gerekiyor 12 tane spor oyunu var içinde ve wii nin hareket sensörünü en iyi kullanan oyun)

Kaç tane wiimote unuz varsa o kadar kişiyle oynayabilirsiniz. Zaten multiplayer olan oyunlar 4 kişiye kadar destekli.

Wiimote u motion plus destekli olanlardan alırsanız makbule geçer çünkü 2009 dan sonraki oyunlarda gerekebiliyor.
    Motion plus : Wiimote un içine yerleştirilmiş hareketi daha iyi algılayan bir şey diyebiliriz.

Ayrıca o linkteki ürün çok kazık :D

ilginiz için teşekkürler hocam. nintendo ile ilgili tek anım 90 lı yıllarda oynadığım Mario'nun klasik Pc oyunlarıydı. Şimdi Nintendo-Mario deyince aklıma direk bu anlar geliyor. Zamane Mario oyunlarının grafik ve animasyonları daha güzeldir değil mi :) (İnanın bilmediğimden soruyorum.Kesinlikle Nintendo almayı düşünüyorum,kullanım amacımı düşününce ps3 e xbox a boşuna 1200 tl vereceğimi düşünüyorum ama Nintendo'yu düşününce sadece Mario oyununa 500 tl veriyor olmak gibi bir psikoloji içerisine giriyorum nedense )

Konyadayım. İstanbul kadar olmasa da teknik destek, oyun vs konusunda sıkıntı yaşamam umarım.
    Bir de bu ürünün sıfırını softmodlu satanını görmedim internette. Sizin uygun fiyatlı önereceğiniz bir link var mıdır acaba? Her aparattan 2 adet almayı düşünüyorum.

http://www.teknosa.com/urunler/125082547/nintendo-wii-remote-plus-wrig-white-konsol-aksesua
    bu ürün motion plus desteklimi acaba?

bir de google da softmode aratınca ilk sırada youtube sizin nickinizde bir video gözüküyor. Bu sizin anlatımınız mı acaba? Bu anlatımla cihaza hiçbir zarar vermeden kendimiz softmode yapabiliyormuyuz.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86273213
    Linkteki satici sıfır demiş, isterseniz gorusun. Hatta ikinci el forumundaki diger ilanlara da bakin.
    Softmod kolay ve youtbe da bolca turkce anlatim var. Sadece sdhc olmayan bir sd karta ihtiyaciniz olacak. Bir de harici hdd. Ayrica google da softmod icin turkce forumlar bulabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86273213
    Linkteki satici sıfır demiş, isterseniz gorusun. Hatta ikinci el forumundaki diger ilanlara da bakin.
    Softmod kolay ve youtbe da bolca turkce anlatim var. Sadece sdhc olmayan bir sd karta ihtiyaciniz olacak. Bir de harici hdd. Ayrica google da softmod icin turkce forumlar bulabilirsiniz.

teşekkürler hocam. garantili ve taksitli alabaileceğim bir yer olsa daha makbule geçerdi :)) Kızmayın sakın.
  • nintendo türkiyeden çekildiği için o dediğiniz imkansız hocam. illa sıfır olacaksa ya bu tip ilanlara bakın ya da konsol spotçularına sorun. zaten spotçuların çoğu bilindik oluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Mario grafik oyunu değildir zaten :D çok eleştiri alır o konuda. Ama eğlence de 1 numaradır.
    Softmod yasal olmadığı için sıfırını bulmak imkansız. Sıfır alıp softmod u kendinizde yapabilirsiniz. Yada bilen birilerine 20-30 lira karşılığında yaptırabilirsiniz. Hatta hdd falan verirseniz oyunda yüklerler.

Yada direk softmodlu oyunlu alın :D o linkteki plus destekli sanırım. Zaten mario oyunlarında wii motion plus a ihtiyaç yok. Sadece bazı spor oyunlarında ve zelda nın yeni oyununda var.

Edit: O video benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bowser Zeki -- 20 Ocak 2014; 8:16:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öneriler için çok teşekkürler. soft modlu temiz bir nintendo almaya karar verdim. Şu an fiyat araştırma aşamasına geçtim.
  • @soniczeki sende her konuda softmod olayına girmişin.Bırak millet orjinal oyun alsın :)
    softmod sıfır ürünler var. ben öyle aldım.. cihazı almaya gittiğinizde kutuyu açıp softmod işlemini uyguluyorlar.. cihaz sıfır sadece kutuyu ilk açan siz olmuyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 25 Nisan 2014; 10:52:04 >
  • Softmod candır + Gamecube oyunlarına da destek var uzun zamandır. Super
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.