Beyler kolay gelsin Freeman Guerrilla Warfare Adlı oyunun cevirisini yapmayı düşünen varmı oyunun dosyaları açık kısa zaten çoğu dll ile kısıtlanmış ama biraz uğras ile cevrile bilir.
oyun güzel mi? ben de alayım diyordum ama çok kötü yorumlar gördüm. askıya aldım şimdilik.
quote:
Orijinalden alıntı: torkema61
oyun güzel mi? ben de alayım diyordum ama çok kötü yorumlar gördüm. askıya aldım şimdilik.
Oyunu biraz inceledim mount and blade andırıyor ama yeni gelecek olan bir oyun bence kendine has bir tarzı olmuş ben beğendim korsanını bir denemelisin ben genelde önce korsanlarını inceliyorum ardından satın alıyorum uygun fiyatlı zaten
burakbilalyoruk
kullanıcısına yanıt
fiyatı uygun evet. en iyi 20 liraya düşmüş. fiyat sıkıntım yok da işte kötü yorumları görünce..
torkema61
kullanıcısına yanıt
Gelişmesi gereken bir oyun zaten cok büyük bir haritası yok belli bir hikaye de yok ama dediğim gibi sağlam bir oyun olacağını düsünüyorum baya mod çıkacak gibi duruyor dil konusunda basit ama türkçe görmek hosuma giderdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme