Bildirim
Oyun & Çizim Mouse Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hcam tabiki kone . -
quote:
Orijinalden alıntı: Hykr0
hcam tabiki kone .
yukarıdaki yazdıgım mouse padlerden hangisini almalı? -
Bunların dışında Logitech G700 ve Logitech MX Performance Darkfield'e bakmanı öneririm. -
ROCCAT Sota Granular Black Gaming Mousepad -
ROCCAT Kone+ ve ROCCAT Sota da karar kıldım. ikisi sanalmarketim.com da 250 tl, 12 taksitli, nette veya istanbulda daha ucuza bulunablir mi, yoksa buradan alayım mı? -
hocam mouse'u parmak ucu mu yoksa avuç içi mi kullanıyosun ? çizim işlerinde mouse seçerken çok önemli bişey bu -
avuç içi kullanıyorum, yani sağ işaret ve orta parmaklarımın izleri, tuşa tam basacak şekilde kullanıyorum. -
selam, grafik için kablosuz mouse önerebilirmisiniz a-4 230N ve logitech m505 harici... -
Arkadaşlar size tavsiyem razer mamba 4G olacaktır.Fiyat olarak yüksek ama verdiğiniz parayı son kuruşuna kadar hakkediyor.Hem autocad de hem oyunda süper performans. El, bilek ağrısı kesinlikle yapmıyor.Çizimde en önemli tuş scroll tuşudur,scroll tuşu çok yumuşak ve rahat basılıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X