Şimdi Ara

Oyun Dergisi Yapmak İsteyenler.... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: avk

Caner, tanıştığıma çok sevindim. 28 yaşındayım, avukatım, fikri haklar (eser, marka , patent vs.) üzerine master yaptım. 21 yıldır bir fiil oyuncuyum. Hem hukuki hem de oyunlar ile ilgil tam destek benden.

Çok saol abi bende çok sevindim.Tanışmamız gerçekten iyi oldu.Hep tüketiyoruz bir şeylerde üretsek ne kadar güzel olacak.Hobi olarak bile yapsak yeter.Desteklerinizi bekliyoruz.Görüşmek üzere..
  • Arkadaşlar Playstation sayfalarınada açıyorum konuyu oradanda destek bekliyoruz özellikle exclusive oyun sayfalarında...
  • İsterdimki sizlere yararım olsun ama malesef hiç anlamam ve mesleğim kurumsal firma ortamına uygun , ama resimler süper ötesi ; Size gönlümden destek veriyorum;
  • selam
    ben de uzun zamandır donanımhaberi takip ediyorum çok fazla yazmam ama hemen her gün bakmaya çalışırım
    burda, ülkedeki basılı dergileri ve teknoloji içerikli web sitelerini solda sıfır bırakacak nitelikte yazılar yazan insanlar var
    bu insanlar birlikte mükemmel işler yapabilir ama sorun şu ki kitle var mı buna ilgi gösterecek
  • İyi bir düşünce ben de katılmak isterim. Çok fazla yazı yazma imkanım yok fakat yinede elimden geldiğince yazılar yazmaya çalışırım.
    Ayrıca illustrasyonlar çok güzel.
  • eğer çıkartırsak müthiş resimler ve müthiş yorumların çıkacağına eminim

ben=yorumcu
    grafikerler=zaten belli
  • 21 yaşındayım adım mert basın yayın bölümü 3. sınıf öğrencisiyim gazetecelik işi yapacağım benim için iyi bir başlangıç olur xbox306 sahibiyim elimden gelni yaparım

msn ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hâmmer -- 21 Ekim 2008; 19:56:29 >
  • admı anlamışsınızdır zaten :) bilgi, yazı, oyun, xbox360 vs. vs. tasarım ve grafik hariç her konu da.
  • Dostum ilk başlarda ilgi olacaktır ama önemli olan devamını getirmek.Tanıdığım birkaç kişi e-magazin hazırlıyordu ilk başlarda herkes tamam ben çizerim falan triplerine girdi sonra iş yapmaya gelince herkes kayboldu.Bu arada derginin adı Gölge şimdi baya bir okuyucusu varmış özellikle çizgi romanla ilgilenen tayfanın.Bu işte böyle olabilir ilerde büyürse harika olur.Zaten burdaki elemanların sahip oldukları bilgilerde inanın ağızımı açık bırakıyorlar.Hergün bir konu okuduğumda geçmişdeki oynadığım oyunlara geri dönüyorum.Bilirsin oyun muhabbeti yapacak eleman kalmadı çevrede.Biz bunları yaşatırsak eminim sayımız ilerde artacaktır..
  • çok minnetarım abi yorumun için.İlerde paslaşırız uygun olunca kafana göre yazı hazırlarsın..;)
  • Gördüm adamım eklemişsin görüşürüz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

crimson devil------>> TASARIM GRAFİK ÇİZİM
    swat882-------------->>>ps3,oyun,yorum
    avk------------------->>>eser,marka,patent,oyun
    weysex---------------->>TASARIM GRAFİK ÇİZİM
    .:archoni:.--------------->>gazete,dergi,xbox 360,oyun,yorum
    nost3am----------------->>bilgi,yazı,yorum,oyun
    sinan02------------------->>bilgi, yazı, oyun, xbox360
    expender_------------>>belirtmedi
    quantum-c----------->>belirtmedi
    mrtdkmn------------->>belirtmedi
    acfviolas---------->>>belirtmedi

E-book , e-magazine hazırlayabilecek arkadaş varmıydı ?
  • dergiyi bir yana koyarsak, çalışmalarını takdir ettim, çok güzel.
  • Millet bi yandanda isim düşünelim herkes fikrini öne sürsün.Ben donanım haberle alakalı birşey olsun isterim yönetimde destek çıkabilir reklam falan alabiliriz...
  • "dh gençlik" olabilir "dh birikim" "dh information" "dh bilişim" aklıma bunlar geliyor
  • Dosdum benide Xbox360,oyun,yorumcu olarak yazabilirsin, ama expender değil ismim :)

10 yıldır oyunların içindeyiz, bişey birikmiştir herhalde, sizlerle paylaşırız .
  • Adım Mickey~,lakabım oyun manyağı.
  • Level 10-15 sayfa, tek bir yazardan bugünlere gelme bir dergi.
    İşiniz çok zor bence. Ama imkansız değil tabi ki. Yolunuz açık olsun
  • ben we sewgili iki ucu da acilmis kursun kalemim haşmet sizlere katkida bulunabilirsek ne mutlu bize. yabanci dilde çewiri, oyun inceleme, tanitim we buna benzer makale işleri için. adres: murat dönercisi yanı
    meslek: ithalat, çewiri
    yer : ist
    medeni hal: gizli
    bedeni hal: sakallı
    ogrenim durumu: ist. uni mezunuyum.
    ha prezentabl diilim malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani666 -- 22 Ekim 2008; 18:04:01 >
  • yardım isterseniz "Grafik/tasarım" alanında bi kaç şey yapabilirim ... photoshop bilgim fena degildir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.