Şimdi Ara

Oyun Dergisi Yapmak İsteyenler.... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben bilgisayar sektöründe çalışıyorum donanım olarak yeterli bilgiye sahibim ve oyun inceleme olarakta yardım edebileceğime eminim ilgilenirseniz pm beklerim.
  • Keşke şu oyunhaber.com adresi alınmamış olsaydı. Harika olurdu Ama gayet başarısız bir site ile yayına geçmişler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Keşke şu oyunhaber.com adresi alınmamış olsaydı. Harika olurdu Ama gayet başarısız bir site ile yayına geçmişler.

Evet çok berbat bomboş içeriği, paranın açamıycağı kapı yoktur, bi mail atsanız satsalar siteyi alsanız süper olur, gerçi değeri katlarlar isteyince, kıymete biner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 24 Ekim 2008; 15:30:18 >
  • Güzel düşünce tebrik ederim.

Bende Delphi ile programlama işindeyim, program konusunda ihtiyacanız olursa yardımcı olurum. Gerçi bir derginin programla ne işi olur diyecem ama bellide olmaz

Örnek olarak Fifa08 için expander, G15 klavye için counter strike source plugini geliştirdim. Dergi için bunun tarzında programlar üretebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerq -- 24 Ekim 2008; 15:51:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanerq

Güzel düşünce tebrik ederim.

Bende Delphi ile programlama işindeyim, program konusunda ihtiyacanız olursa yardımcı olurum. Gerçi bir derginin programla ne işi olur diyecem ama bellide olmaz

Örnek olarak Fifa08 için expander, G15 klavye için counter strike source plugini geliştirdim. Dergi için bunun tarzında programlar üretebilirim.

teşekkür ederiz yardımınız dokunursa sizinle irtibata geçeriz saolun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.