Herkese selamlar.. Donanim haber forum sayfalarını uzaktan olsada çok uzun zamandır takip ediyorum.Şunu gördümki bu sitedeki arkadaşlar ciddi anlamda çeşitli konularda bilgi birikimine sahip,örneğin oyun,sinema,anime vb. incelemeleri ayrıca konsollarla ve pc lerle alakalı yazılım ve donanim kısmında burdan çok şey öğrendim.Eğer gücümüzü birleştirirsek bilgilerimizi bir çatı altında toplarsak çok güzel işler başarabileceğimize inanıyorum.işin başında oyun dergisi gibi bir proje yapmayı düşünüyorum.İlle bayilerde satılan aylık dergi gibi olmasına gerek yok E-Magazin şeklinde yapsak sonra sitelere dağıtsak çok güzel olur bizim için bir başlangıç olabilir ilerde bi bakmışız kendi oyun dergimizi yapıyoruz. Eminim herkes şimdi yayımlanan oyun dergilerine şöyle bi bakıp ulan kapak oyununu ben bitireli haftalar oldu diyordur.İçindeki bilgileri zaten biliyorsunuz..Bana yapamicakmışız gibi gelmiyor önemli olan birbirimize destek olup ortaya bişeler çıkarmak.Grup kurmalıyız görev dağıtımı yapmalıyız oyun bitirip onun tarihini araştırıp dergide yazmalıyız eminim bir süre sonra çok zevk alacağız.Herkes biliyorki tek 3-5 kişiyle olacak iş değil.Umarım bu konu gereksiz bulunup silinmez.Bence biryerden başlamak lazım.Herkes yorumunu yazsın grubumuzu kuralım en kısa zamanda iletişime geçelim.Ben görev olarak tüm grafik tasarım işini alabilirim ayrıca konsol oyunlarıyla alakalı yazı hazırlayabilirim.Bu yazı biliyorumki çok sade oldu hepberaber düşüncelerimizi toplamalıyız daha iyi şeyler yapmak için.( yazılımdan hiç anlamam ) Yaptığım bazı çalışmalar aşağıda tamamen sıfırdan farklı yorumlanıp phoshop da wacom tablet kullanarak yapılmıştır.Bu tür şeyler yapabilirim isterseniz.Lütfen destekleyin..görüşmek üzere..
Henüz Bitmedi
sonuna kadar giderim... yaş 17
illüstrasyonlar süper
ewde ps3 üm var gerekli bilgilere sahibim yardım edebilirm....okul filan var zamanımı ayırırım elimden geldiği sürece....bu arada resimler süper...
Eyvallah abi çok saol.Eğer katkıda bulunursan daha ii olur
Yaş sorun deil adamım.Sen katıl yeterki. Yavaş yavaş yorumlar geliyor dur bakim...
bu konuyu ayakta tutalım akşama doğru daha çok talep olur peki siz kaç yaşındasınız
illüstrasyonları senmi yaptın, cidden çok güzeller...
Hadi yapalım bişeyler, olmasada ne kaybederiz ki :)
Evo_4 zaten bu işte bayaa yol aldı, yayın editörüdür kendisi :)
Bende seve seve katılırım. Tabi bu tarz işlerin yüz yüze görüşülerek düzene konması gerekli.
Adamım ben 22 yaşındayım.Anadolu Üniversitesi Çizgi-Film Animasyon bölümündeyim.Adım Caner.Ekle görüşelim msn:caneruyanik@hotmail.co.uk akşam online olabilirm konuşuruz rahat rahat.
Evet abi illaki öyle olmalı şimdi berbaber olamasak bile ilerde işler ciddi olursa buluruz bi yol.Şimdilik msn den haberleşerek birşeyler yapmalıyız.Bence şimdi bi tane organizatör arkadaş seçmeliyiz.O kişi planı kurmalı sonra işleri toplamalı.varmıdır aceba böle işi üstlenecek birisi.
tmmdır.ekledim
Evet abi ben yaptım.çok saol. Şimdilik bu kadar yapabiliyoruz ilerde işallah hep beraber daha ii işler yapacaz.Destek gelsin yeterki.Olmazsa site yönetmenleriyle falan konuşsak Donanim Haber Dergi diye çıkarsak..yeterki yapalım bişeler.
herkes eklesin crimson u msn de
Dostum Grafikerim Photoshop ve 3Ds max ile elimden geleni yaparım
yardımcı olabilecegim birsey olursa bende elimden geleni yaparım
Ooo çok güzel işte grafikerimiz çıktı.Ben 3ds falan bilmem abi genelde 2d illustrasyon ve hareketli falan gördüün gibi.Beraber derginin amblem logo olaylarına girelim senle.Diğer üyelerin fikirlerini alalım oylama yapalım logoya ismine karar verelim..
Dostum organizatör lazım.Herkesle arayı ayarlayıp iş paylaşımı yapmabilecek biri lazım çevren genişmi forumlarda yapabilirsen süper olur.Eğer başka bişe istersen kendin seç abi böle bi dergide ne tür bi alanda çalışmak istersin..Kitap,müzik,film,teknoloji böyle birsürü şey seçersin canının istediğini yorum yaparsın yazarsın imkanın varsa denersin...bizle paylaşırsın:)
uygulama süper
Caner, tanıştığıma çok sevindim. 28 yaşındayım, avukatım, fikri haklar (eser, marka , patent vs.) üzerine master yaptım. 21 yıldır bir fiil oyuncuyum. Hem hukuki hem de oyunlar ile ilgil tam destek benden.