Şimdi Ara

Oyun Dergisi Yapmak İsteyenler.... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yannız cidden MGS 1 deki Ninja Gray Fox Çizimi çok hoşuma gitti.. Bu arada sizede dergide başarılar arkadaşlar, hepinize Kolay Gelsin..
  • Gamepro'da 3 ay kadar yazı yazdım, sonra kapandı dergi :) Bir ara adventuresoul'da da yazdım.
    Xbox360 PS3 ve PC'im var ve Filim koleksiyoncusuyum :) Vaktim çok geniş değil ama elimden geldiğince yazarlık yapmak isterim... Teşekkürler...
  • derginin ismi:

DH mania (çok klişe)

Oyun Delisi(bu olabilir)

DH game gurme(saçma)

DHzone

DH cube

DH oyungeç
  • isimde DH'ye takılmayın bence
  • dh birikim
    dh zone

bunlar mantıklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahbalik

isimde DH'ye takılmayın bence

reklam işinde kolay olabilmesi için "dh"
  • cok guzel bişey olur bende varım , x360,ps3 oyunları incelemelerı , yorumlar vs. yardım edebilirim
  • İyi güzel ama şu an kayıt olan 3-4 kişi hariç diğerlerinin bu işi yapacağına emin değilim.Sanmıyorumda.
  • chngtgts sen yok musun
  • Bilemiyorum.Kendimi bildim bileli oyun oynarım fakat bi karar veremedim.Bu kadar çok kişiyle olmaz bu arada.70 kişi ile dergi yapılmaz.Gerekli işleri yapacak kişiler olsun yeter.20 kişi ideal mesela.
  • farkında isen 16 kişiyiz ve bende oyun oynuyorum...herhalde oyunlar hakkında yorum yapabilirsin(zorlayan yoq)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 23 Ekim 2008; 15:52:42 >
  • Ben 100 kişisiniz demedim kiBenide yaz bakalım. PC,XBOX,PS3,PS2,PSP,SİNEMA hepsi ilgi alanlarımdır.Yorum ve küçük incelemelerde bulunabilirim
  • '' DH Zone '' bence gayet güzel .Yalnız OT_MARİ arkadaşımız dergi yerine site yapma fikrini öne sunmuş ben saygıyla karşılıyorum.Daha kolay ulaşılabilir ve güncel olur gibime geliyor.Siz ne dersiniz..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Ben 100 kişisiniz demedim kiBenide yaz bakalım. PC,XBOX,PS3,PS2,PSP,SİNEMA hepsi ilgi alanlarımdır.Yorum ve küçük incelemelerde bulunabilirim

biliyom zaten

site fikri çok daha mantıklı

• quote:

Orjinalden alıntı: swat882

farkında isen 16 kişiyiz ve bende oyun oynuyorum...herhalde oyunlar hakkında yorum yapabilirsin(zorlayan yoq)

kızma çocuğa be belki bi sürü fake de görev almak isteyecek dimi onları fake diye hor görme bak bi dene daha isim buldum

DH game büdü

ayrıca ben de fotoğraf ve video hazırlayabilirim fındık beynim yettiğince

sony hdr sr-11E fullhd kamera var foto çekimi lcdden oyun içi görüntüler hazırlayabilirim.
  • Çalışmalarınızı sessizce takip edeceğim. Şimdiden başarılar ve iyi şanslar dilerim
  • 1____crimson devil------>> TASARIM GRAFİK ÇİZİM
    2____swat882-------------->>>ps3,oyun,yorum
    3____ChnGT/GTS-------------->>PC,XBOX,PS3,PS2,PSP,SİNEMA
    4____avk------------------->>>eser,marka,patent,oyun
    5____weysex---------------->>TASARIM GRAFİK ÇİZİM
    6____.:archoni:.--------------->>gazete,dergi,xbox,oyun,yorum
    7____nost3am----------------->>bilgi,yazı,yorum,oyun
    8____voldroy5------------------>>>online,psp modifiye,psp haberlerini,mp3 çalarlar
    9____expender_------------>>Xbox360,oyun,yorumcu
    10___x-07-------------------->>>>>>>grafik/tasarım,photoshop
    11___Mickey~----------------->>>>>>oyun manyağı
    12___graffitti------------------>>>>>>>pc,ps3,xbox,film,yorum
    13___and_one----------------------->>x360,ps3 oyunları incelemelerı , yorumlar
    14___OT_MARİ----------------------->>>dergi ss cisi ve araştırıcı
    15___quantum-c----------->>xbox,pc
    16___acfviolas------------>>>ps2,psp
    17___:::LOSTPLANET:::----------->>>oyun içi görüntü hazırlayan
    18___wingo119-------------------->>>yazı ve inceme

_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_kontenjanımız dolmuştur sadece web tasarımcı alınacaktır_*_*_*_*_*_*_*_*_* yöneticimize teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 24 Ekim 2008; 13:15:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: swat882

1____crimson devil------>> TASARIM GRAFİK ÇİZİM
    2____swat882-------------->>>ps3,oyun,yorum
    3____ChnGT/GTS-------------->>PC,XBOX,PS3,PS2,PSP,SİNEMA
    4____avk------------------->>>eser,marka,patent,oyun
    5____weysex---------------->>TASARIM GRAFİK ÇİZİM
    6____.:archoni:.--------------->>gazete,dergi,xbox,oyun,yorum
    7____nost3am----------------->>bilgi,yazı,yorum,oyun
    8____voldroy5------------------>>>online,psp modifiye,psp haberlerini,mp3 çalarlar
    9____expender_------------>>Xbox360,oyun,yorumcu
    10___x-07-------------------->>>>>>>grafik/tasarım,photoshop
    11___Mickey~----------------->>>>>>oyun manyağı
    12___graffitti------------------>>>>>>>pc,ps3,xbox,film,yorum
    13___and_one----------------------->>x360,ps3 oyunları incelemelerı , yorumlar
    14___OT_MARİ----------------------->>>dergi ss cisi ve araştırıcı
    15___quantum-c----------->>xbox,pc
    16___acfviolas------------>>>ps2,psp
    17___:::LOSTPLANET:::----------->>>oyun içi görüntü hazırlayan

_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_kontenjanımız dolmuştur sadece web tasarımcı alınacaktır_*_*_*_*_*_*_*_*_* yöneticimize teşekkür ederiz.

kardeşim benide yazarmısın yukarda belirttim basın-yayın okuyorum gazeteci olacağım stajyerlik yapıyorum iyi yazı ve inceme yazabilirim(yukarıda belirttim)

• Çalışmaları falan nasıl takip ediceğiz arkadaşlar. Organizasyonu nasıl sağlıyacağız.
  • DH Zone ismi çok ii bence..

Ve Chngts ye katılıyorumm.. 70 kişi ile dergi yapılmaz bu işe zaman ayırabilecek ve emek verebilecek, yetenekli, bilgili adamlar seçin böylelikle dergi çok ii olur..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.