Şimdi Ara

Oyun Dünyasında Bu Ay - Ocak 2015

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir yıl, yepyeni bir oyun çıkış listesi! Ocak ayı nostalji kokan bir oyun yelpazesiyle oyunseverleri karşılıyor.

• yeni yıl süprizi bu oldu benim için :D

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • sonunda gta 5..sistem gereksinimleri açıklanacaktı ama ses seda yok..birde 50 gb herhalde boyutu :D

• Batlefiedl 4 ile çıktığından beri idare ediyoruz diğeer oyunlaar hiç uzun soluklu olmadı. Ama Gta 5 bu yıl hiç bırakamıyacağım bir oyun olacak. Birde Resident Evil HD'yi duydum ya zevkten 8 gen oldum :D

• Beklediklerim Dying Light ve RE Remastered.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 1 Ocak 2015; 20:35:38 >
  • bu yıl neden yılın oyunları seçilmedi.
    her yeni yılın ilk günü o introdaki müziğin eşliğinde kahvaltımı yaparken zevkle yılın oyunlarını izlerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 1 Ocak 2015; 23:19:00 >
  • talha abi top sakal bırakmışsın yanlış anlaşılmasın fikrimi söylüyorum yakışmamış :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bsc keske canliyayinlara yuklenip icerigi kismasaydiniz gunde 3 4 haber anca giriyorsunuz sizi seviyorum

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 01:46 duvara dikkatli bakın illu

• Dying Light'dan büyük beklentilerim var hayırlısı...

• AAA yapımlar bir yana fakat Grim Fandango süper oldu gelmesi bir an PC ye gelmicek sanmıştım ilk duyruldugunda.

• İşte benim ayım GTA 5
    Talha reyizin "GTA 5 Sonunda Pc'lerde !!" deyişi içimi acayip yaptı yav :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 1 Ocak 2015; 21:30:35 >
  • GTA V , RE HD

• gta 5 çıkana kadar heyecanmı kaldı arkadaş. birikmiş parayıda adana, lahmacun yapa yapa bitirdik k

• life is strange en çok ilgimi çeken oyun oldu bir tek onu alıp oynarım herhalde

• Dying Light güzel oyuna benziyor, bu sene adını iyi duyuracak gibi görünüyor, tabi oyun buglarla ve sorunlarla çıkmazsa. Yapısı Dead İsland'a beziyor zaten yapımcıları aynı ama o oyundan daha gelişmiş daha özgürüz. Beklentilerim var ama iyi çıkış yaparsa.

GTA 5 ise eminim PC'lere optimize konusunda en iyisini yapacak gibi görünüyor, Max Payne 3'ü PC'ye uyarlayan ekip yapıyor sonuçta.
    Oyunu PC kullanıcıları 4-5 ay sindire sindire oynar tabi bizlerde Techno game ekibi sayesinde Türkçe olarak sindire sindire ağırdan oynayacağız. :D
    Oyunu tamamen bitirdikten sonra artık modlar çıkmaya başlar, bu modlar sayesinde oyun bir 4-5 yıl götürür bizleri ardından yeni oyun gelir. 2-3 yıl sonra GTA 5'DE yapılacak grafik modları sayesinde yeni bir oyun gibi olacağa benziyor çünkü temeli iyi oyunun buna müsait yapısı var. Tabi modlanmaya açıkmı orası da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Dying Light'dan büyük beklentilerim var hayırlısı...

Benimde büyük beklentim var + PS4'emi PC'yemi alayım diye haftalardır düşünüp duruyorum
  • GTA V !!!

• EzoBride kullanıcısına yanıt
    Hangisinde daha rahat oynuyorsan onda tercih et
  • cok garip ama hic birini beklemiyorum.

GTA zaten ps3 ve ps4'te oynadim bol bol.
    Daying Light beni pek heveslendirmedi ayrica .

Zelda wiiU cikaydi eyiydi birde The Last Guradian :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.