Şimdi Ara

Oyun esnasında yaptığınız ilginç hareketler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun esnasında ilginç bir hareket yaptığınız oluyormu? Mesela ben pick ekranında 2-3 kişi mid yazarsa ben de daha fazla kargaşa yaratmak için yazıyorum muziplik işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond42

Oyun esnasında ilginç bir hareket yaptığınız oluyormu? Mesela ben pick ekranında 2-3 kişi mid yazarsa ben de daha fazla kargaşa yaratmak için yazıyorum muziplik işte.

Çılgınsın meeen
  • Bende yapıyoru trolleyecegim diyorum 2. Mid 2 . Jungler diyorum adam cıkıyor benim cıkıp beklememe gerek kalmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: im Vendetta

quote:

Oyun esnasında ilginç bir hareket yaptığınız oluyormu? Mesela ben pick ekranında 2-3 kişi mid yazarsa ben de daha fazla kargaşa yaratmak için yazıyorum muziplik işte.

Çılgınsın meeen

Siz de yapmıyonuzmu la öyle şeyler mesela benim bir de jarvan falan oynarken duvar jump yapa yapa rakibi oynatmak da hoşuma gidiyor sizin yokmu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: im Vendetta

quote:

Çılgınsın meeen

Siz de yapmıyonuzmu la öyle şeyler mesela benim bir de jarvan falan oynarken duvar jump yapa yapa rakibi oynatmak da hoşuma gidiyor sizin yokmu

Yapıyorum bazen deliriyorum sinirden diğer maç jax alıyorum mid gidecem lan diyorum 2 kişi mid gidiyoruz.

• önce gidiyorum troll pick seçiyorum 0,01 saniye kala değiştiriyorum ama çoğu zaman ayarlamıyorum troll pick kalıyor öyle yeniliyoz tr servarındayız abim ortaokula başladı onun adına açtım hesabı
  • fiddle sup oynaken adama fear attığımda öleceğine eminsem dans edip(komik dans ediyor ya) all dan nihaha zaaaxd falan yazıyorum deli oluyorlar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: davesinki5234

fiddle sup oynaken adama fear attığımda öleceğine eminsem dans edip(komik dans ediyor ya) all dan nihaha zaaaxd falan yazıyorum deli oluyorlar :)

ahahah güzelmiş bu
  • lan eğlencemi arıyon de get
  • Champ select ekranina giriyorum daha sonra oynamaktan vazgeciyorum

• Zed ile comboyu yaptığım adam kaçarken arkasından Laugh+Base

2-3 kere yapabildim iyi küfür yedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.