Şimdi Ara

oyun fiyatları ne zaman düşcek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz gibi sony oyunların fiyatını düşüreceğini söylemişti.ne zaman olucak bu olay bilgisi olan var mı acaba?

• hiç inanmıyorum ben bu olaya bayadır var böyle bir söylenti... hele de bizde böylesine vergiler varken
  • oyunları bizzat sony getirmediği sürece fiyatlar düşmez.
  • Sony kendi dağıtımını yapacağı oyunları maksimum 129 TL'den satılacağını duyurdu. GT5, KZ3 başta olmak üzere ve henüz bu oyunlar çıkmadı. Yani tüm oyunların TR mağaza fiyatının düşmesini beklemeyin.
  • aral satıyorsa oyunları kırmızı kar yağdığı zaman ancak
  • Türkiye'de ps3 oyunlarının fyatını düşmesini beklerseniz daha çok beklersiniz.
  • Sony kendi oyunlarını ve artık Codemasters oyunlarının dağıtımını kendisi yapıyor PS3 oyunlarının fiyatları 129 TL olarak zaten Sony duyurdu Mağaza kampanyaları olursa bu oyunları 90-100 TL arasında yine düşük bir fiyata alabiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu soru ile Türkiye'nin AB'ye girme şansları aynı.
  • Sony Killzone 3, GT 5 gibi oyunlarla beraber fiyatları düşürecek. Kendi dağıtımını yaptığı oyunlar en fazla 129 liradan satışa çıkacak. Mağaza kampanyalarıyla birlikte çok daha ucuza alabiliriz
  • Örneğin Sony Sports Champion move oyunu 85TL
  • Düştü bile.Killzone 2 Uncharted 2 50 TLlerde geziyor.Ama yeni oyunlar yine 100 TL altına düşmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkefur

Düştü bile.Killzone 2 Uncharted 2 50 TLlerde geziyor.Ama yeni oyunlar yine 100 TL altına düşmez.

nerde hani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: canulas123

quote:

Düştü bile.Killzone 2 Uncharted 2 50 TLlerde geziyor.Ama yeni oyunlar yine 100 TL altına düşmez.

Ben en son Darty'e gittiğimde KZ ile Uncharted görmüştüm.KZ 49 Tl'di.Uncharted 56 TL.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canulas123

quote:

Ben en son Darty'e gittiğimde KZ ile Uncharted görmüştüm.KZ 49 Tl'di.Uncharted 56 TL.

saol dostum
  • D&R'da Uncharted 2 45 TL
  • bizim spotcuda kz2 ve uncharted 1 29 ytl
  • Espark Sony mağazasında fiyatlar düşmedi.
    Platinum Infamous 90 lira
    Little Big Planet 130 lira
    Heavy Rain 130 lira
    Teknomarketlerde bazen indirimli oyun oluyor; ama bir iki tane var. O anda alamazsan kaçırıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 21 Ekim 2010; 22:33:54 >
  • arkadaslar oyunları zaten sony getırıyor dagıtımını aral yaptıgı ıcın fıyatlar bole yukarlarda buda sony nın bıze attıgı buyuk kazım neden dagıtımını arala yaptırıo anlamıorum kur bı sırket sen yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.