Merhaba arkadaşlar, 3 aydır kendi çapımda bu oyun projesi üzerinde çalışıyorum. dün itibariyle projemi bitirmiş ve google play store'da yayınladım. Öne çıkması adına bana destekte bulunursanız size minnettar kalırım. Şimdiden Teşekkür ederim :)
play.google.com Bomber Plane - Apps on Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=puull.games.bomberplane |
Oyun Geliştirdim Desteklerinizi bekliyorum.
-
-
up
-
Ellerinize sağlık hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam.
-
I really enjoyed this game while playing it. Thank you so much dear developer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Thank you so much hocam.
tanıtımı izledim bu oyun mekanigi icin gercekten 3 ay calişmanmı gerekti ? bilmedigim için soruyorum
-
Sadece oyun üzerine uğraşmıyorum hocam, günlük işlerimden arta kalan süre ile uğraştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dababy -- 11 Mayıs 2022; 22:54:9 >
Tebrikler
-
Öne çıkardım, tebrikler.
-
Şu mobile devam etmek için şunu izle, para ver vs. olayını ilk getirene ne sövüyorlardır. Eskiden mis gibi. İstediğin zaman istediğini yapabiliyordun. Şimdi 1 yürü 1 bekle 1 yürü 1 bekle yoksa para ver geç vs. Ah anam ah
-
Tebrik ederim..
-
Teşekkür ederim.
-
Minnettarım hocam.
-
Teşekkür ederim hocam.
-
Öne çıkardım. Umarım daha iyi yerlere gelirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilmedigimden soruyorum, oyunu herşeyi ile sizmi yaptınız, grafikler vs… neden yabancı bir isimle acılıyor oyun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet tamamen benim. şirkette benım
-
Çok müteşekkirim hocam.
-
Dil seçeneği göremedim, Türkçeyi de ekleseydiniz diğerlerinden farklı, çok daha güzel ve anlamlı olabilirdi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dil seçeneği göremedim, Türkçeyi de ekleseydiniz diğerlerinden farklı, çok daha güzel ve anlamlı olabilirdi. |
Şu mobile devam etmek için şunu izle, para ver vs. olayını ilk getirene ne sövüyorlardır. Eskiden mis gibi. İstediğin zaman istediğini yapabiliyordun. Şimdi 1 yürü 1 bekle 1 yürü 1 bekle yoksa para ver geç vs. Ah anam ah |
Benzer içerikler
- nss kumar taktiği
- bus simulator ultimate apk para hilesi
- çiftlik oyunları internetsiz
- telegram oyunları
- eski telefondaki oyunu yeni telefona aktarma
- online korku oyunları mobil
- pubg mobile hile
- en iyi simülasyon oyunları pc
- squid game 2 sezon
- iki kişilik online oyunlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X