Şimdi Ara

Oyun Geliştirmek İsteyenler (Başlangıç - Orta - İleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar sizleri Youtube kanalıma bekliyorum(Youtube) yarından itibaren içerik yüklemeye başlayacağım. Motor olarak Unity kullanacağız.
    Oyun geliştirmek isteyen ancak yetersiz kod bilgisizliği nedeniyle fikirleri sadece hayal olarak kalan oyun fikirlerinizi artık gerçekleştirebilirsiniz...

Düşüncelerininzi Lütfen Yazınız...

Yarına ön hazırlık açısından sizlere Unity nasıl kurulduğundan bahsedeyim.

Öncelikle
    Unity
    Get Unity - Download Archive - Unity
    https://unity3d.com/get-unity/download/archive
    adresine gidelim.

Biraz aşağıda ki sürümlerden bilgisayarınızın performansına göre seçim yapın.

Karar verdiyseniz bir sonraki adıma geçebilirsiniz.

Seçtiğiniz Sürümün (Ben 2018.3.0 kullanıyorum) Yanındaki (Bilgisayarınızın İşletim Sitemine Göre Mac Veya Windows Tabı Altından Unity İnstaller(Birlik Yükleyici))yi indirin ve karşınıza buna benzer pencere açılacak. (resim aşağıda)

Oyun Geliştirmek İsteyenler (Başlangıç - Orta - İleri)

Buradan istediğinizi seçin Örneğin adından da anlaşılacağı gibi Android Build Support android cihazlar için projenizi oluşturur.
    fakat önemli bir nokta var ios için oluşturduğunuz projenizi iphone da çalıştırmak için macinizin olması gerekir.Buradan benim önerdiğim (Android Build Support - Windows Build Support - Visual Stduio 2019'dur. Visual Stduio Yerine Ben Atom Metin Editörü Kullanıyorum. Talep olursa da onunda nasıl kurulduğunu anlatırım.)

Ardından Bırakın kendisi Onları İndirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genç Girişimci -- 31 Ağustos 2019; 20:2:5 >

• internette bulunan yazilim sektorundeki turkce icerikler, 25 senedir installation seviyesini gecemedi.
  • Bende bu durumu değiştirmek için geldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.