Merhaba arkadaşlar... Sizlere bir soru sormak istiyorum. Acaba bilgisayar oyunlarının grafikle riyle oynayabilir miyim? Yani oyunun grafiğini düşürüp veya artırıp, çözü nürlük ayarlarını felan [oyun içerisindeki ayarlara bağlı kalmadan] kendimin ayarlayabileceği bir program var mıdır? Eğer biliyorsanız lütfen bu konu altından söylerseniz beni çok sevindirirsiniz... Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. İyi forumlar diliyorum...
nvidia ekran kartı kullanıyorsan masüstünde boş bir yere sağ tıkla nvidia denetim masasına gir oradan 3 d ayarların yönetilmesi kısmından ayarlarını değiştireceğin oyunu seç oradan değiştirebilirsin ati de böyle bir ayar vardır muhakkak ama ben bilmiyorum
Bazı forumlarda bunun imkansız olduğunu söylediler. Bu yöntemi bilmediklerinden galiba :) ATI ekran kartı kullanıyorum. Dediğiniz gibi umarım onda da bu yöntem vardır. İlginiz ve mesajınız için teşekkür ederim :)
ati ekran kartlarındada var aynı olay ondada catalyst control center programıyla bu işlemi yapabilirsiniz kolay gelsin
Malesef ATI de 3D ayarlarında nvidia daki gibi istenilen programın grafiklerini ayarlama gibi birşey yok :(