Şimdi Ara

Oyun hkkında Birkac soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle herkese merhaba.Oyun hakkında fazla bi bilgim yok suan abyss 300x serverinda oynuyorum gayet guzel online sayısı harika hersey cok gzl gidiyor full A grade giyiyorum felan hersey guzel. Ama bilemedigim yapamadıgım bir kac seyler war....
    Mesela onlardan biri S grade recipe itemleri we craftlarken ki diger istenilen itemleri nereden temin edebilir dropluyabilirim :D
    2.bir silaha ACUMEN nsl basabilirim
    3.Elixerlar ne isi yarıyor
    4.bunu morfeusdan ozeelıklıle rica ediorm eger biliyorsa MYSTIC MUSE gorewınde bana yardımcı olabılır mı abyss 300x de ^_^ Nick : XaZoX

5.SERWER COK GUZEL HERSEY COK GUZEL TEK EKSIK WAR TURK :( CIDDEN ONEREBILECEGIM COK GUZEL SERWERLARDAN BIRI EGER SIZDE MEMNUN KALIRSANIZ GELIN BERABER KASALIM BIRSEYLER YAPALIM YALNIZ COK SIKICI OLUYOR :((

Bu sorularıma cewap werirseniz cok ama cok sewınırım^_^ sımıden herkese cok cok tsklerr

• Lutfen bi Cwp bekliormm ^_^
  • Bildiğim kadarıyla yardım edeyim. MORFEUS zaten görünce fazlasıyla yardımcı olur

Recipeleri normal şekilde droplama ihtimalin düşüktür. Özellikle yüksek seviye itemler bow, mace filan dropla düşürülemez. Dwarf char açıp spoil yapmak gerekir. Hangi recipenin hangi mobdan düşeceğine şu siteden recipeyi yazarak bakabilirsiniz.

http://lineage.pmfun.com/?s=&x=15&y=2

Silaha SA eklemek için (Acumen, Focus vs.) Townlardaki Magic Guildlerdeki NPClerle konusman gerekiyor. Adende Wironine Giranda Jureke gidebilirsin. Soul Crystal görevi almanız lazım. Hangi silah için hangi renk soul crystali alacağınıza şuradan bakabilirsiniz:

http://lineage.pmfun.com/list/sa

Bundan sonra soul crystalinize level atlatmanız gerekiyor. Onu da hangi mobları keserek yapacağınıza şuradan bakabilirsiniz:

http://lineage.pmfun.com/list/soul

Yüksek seviye itemler yüksek seviye crystal ister. A grade giyiyorsanız büyük ihtimalle SoM kullanıyorsunuzdur. Onun için mavi soul crystali 12 level yapmanız lazım. 11 ve 12. level crystalleri elde etmek için boss keseceksiniz.

Mystic Muse görevini şurada resimli olarak buldum:

http://alexproject.ru/LineAge2/L2-Info/index.html?mystic_muse.htm

Elixir derken Elixir of Life,CP,MP yi kastettiyseniz onlar bir çeşit pot gibi çalışıyor. Yanında yazan özelliğinizi dolduruyor. Grade'inize göre almanız gerekir. Özellikle CP pvplerde işinize yarar.

Bildiğim kadarıyla bu kadar cevapladım. İyi oyunlar. MORFEUS gelince tüm sorularınızı cevaplar

Ekleme:
    Nasıl soul crytale level atlatacağını da söyleyim. Listede ki canavarlara gidiyorsun. Soul Crystali skill listene koyuyorsun. Canavarın HPsini yarıya indirince crystale tıklıyorsun. Şansına göre level atlar.
    Ayrıca NPClerde satılabilir veya başkasından trade ile alınabilir. O konuda Morfeus yardımcı olur. Serverı görmedim çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 15 Haziran 2009; 0:19:42 >

• Akin kardes Ben o serverda olsam ilk once 1 nuker olarak
    warcyer orc buyucu
    elemantal sumoner elf buyucu
    sword singer elf fighter
    blade dancer dark elf fighter
    prophet human mystic veya wizard bunlari belli lvllere kasarsan ben gelip 2 claslarini hallederim
    bu 5 chari kasmalisin eger orda devamli kalcaksan
    Bir nukerin full buff olmasi icin bu claslara ihtiyaci var
    buflarin olursa yaklasik 4.5 saat surer 3 class yapilmasi 150 hs mob 400 varka mob 700 shrine mobs kesilecek
    gezmesi dolasmasi iste s grade item isini bu buferlari kastiktan sonra hallet ben buferlar daha onemli
    sonrasinada devam ederiz. Bence ilk hedefin bu olmali
  • morfeus tam olrk seni anlayamadım :D MYSTIC MUSE den wazgec mi diosun?
  • Önce bufferlarını hazırla diyor anladığım kadarıyla Sonra 3. class görevini 4.5 saatte halledermişsin. Doğru da diyor
  • himmm... peki bufferlari ayni id icine acsam bi sakınca warmi? MSYTIC Muse ayrı ıd de dıger butun bufferlar aynı id de? mesela suan human erkek 77 prohhet we dark elf erkek 72 dancer war ayni id de

Birde morfeus eger zahmet olmazsa soyle birsey yapasim war zamandan kazanırım.. :D hem gorewimi yapar hem charı kasmıs olurum gayet de guzel olur xD ama gorewde takıldım hot spiriti bitirdim 2 tane sanırsam tablet wardı onları bıtırdım gerı goddarda dondum. Suan 7. asamadayım warkalarla ilgili goddarddaki konustugum adamdan sonra kımınle konusmam gerek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin91 -- 15 Haziran 2009; 0:51:25 >
  • ayni id de olursa buf atamazsın bufferleri ayrı bir id'de aç main ayrı bi id'de .
  • bende onu dedim zaten :D kullandıgım mage ayrı id de bufferlar ayri id de olsa olur mu ama bir id de butun bufferlar ^^
  • Hmm... Attığım mesaj error'a kurban gitmiş anlaşılan:

quote:

Teker teker girip kendini bufflarsın olur. Ayrı IDlerde olmasının faydası sürekli hepsini açık tutabilmendir zaten. Zamandan kazanırsın. Ayrıca kısa süren buffları da charı peşine takarak alabilirsin tabi gerek olmaz sana...
  • teker teker id pass yazmaktansa hepsini ayni id icinde toplar relog cekerek girer buffi weririm zaten bufflar 2 saat songlar 1 o yuzden fazla bi sıkıntı yasamam herhalde
  • anladigim kadariyla ketra 400 veya varka 400 mobta kalmisin
    hangi tarafa uye olduysan one gore o kisim degisiyor. girip bakmak lazim
    yada resimli 1 siteden bak cozebilirsin
    varka veya ketra ally 1 veya lvl 2 questini yaptinmi veya oyle 1sey aldinmi?
  • morfeus suan tam burdayım
    http://img150.imageshack.us/i/shot00000dot.jpg/ bi bakarsan sevinirim
  • morfeus acil yardımını istiorm bu gece uyumuyacam kasarım charlari felan :D
  • Git ketraya spawn ol wahkan ile konus varka lvl 1 al bakim giriyom 2dk oyuna
    ya girip 2dk baksam halledeirm uyku basti :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 15 Haziran 2009; 2:25:33 >
  • pm ni bekliyorum XaZoX ^^
  • morfeus bu dedigin charlari lvl kac yapiyim full 80 mi olsunlar??

birde mystic muse olrk hangi bufflari kullanmam gerek soyler mısın ^^
    oyunda npc de satılan bufflar war onlar gzl mi yoksa kendı buffcımdakı skıller mı?
    o scrolluları kullandıgım zaman buff werdıgım de scrollar sılınmıyor bufflar gelmıyor ama buffları bastıktan sonra scrolları basınca bufflar sılınıyor bı kontrol eder mısın hangılerı daha guclu :S
  • cevap beklıorm lutfenn ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.