Şimdi Ara

Oyun içi eşyalara gerçek para vermek mantıklı mıdır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
4.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • knighta çok para yatırdım ben. yaklaşık 1000tl kadar. arada bir aklıma gelince kendime küfrederim sonra geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

300 liraya Steam indirimlerinden kaç tane oyun alırsın farkında mısın sen?

+1905 olm yapmayın lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantumfluctuations -- 28 Temmuz 2012; 15:21:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Herkesin kendine gore butcesi vardir sen butceni asmadan oyuna para verebilirsin bu oyun kulturu ozellikle para yatirma isine turkiyede oldukca katidir diyecekleri ilksey salakmisin oglum la baslar ve devam eder bu kultur en erken bizim jenerasyon ile degisim gosterecek.

Bundan on sene once millet kahvehaneden cikmiyordu sigara cay yani suanki verilen paradan farli degil amac nedir kahvehaneye giden adam eglenmeye arkadaslariyla zaman oldurmeye gider sonucta sigara dan tut bin turlu ucret oder

Suan ise kahvehaneler yerlerini internet kafelere biraki ve internet kafe olayida yavas yavas oluyor ben sen oyun oynarken caya sigraya ona buna para vermeyip online oyunlara veriyoruz amac farkli gorunsede aynidir.

Ben suan sigara dahi kullanmiyorken suan sigara icen adamin aylik minimum sokaga attigi para 150 tl den az degilken benim her ay aldigim premium dan senin aldigin itemden yatirdigin paraya laf etme hakki yoktur.

Online oyunlara para yatirmaktan cok oyunu oynamak onemlidir pc basinda gunde 3-4 saat durmakla sabahlara kadar durmak ayni degildir.

Bu sebeple online oyun suanki gencligin kahvehanesi okeyi tavlasi cayi oraletidir.

En objektif yorum bu sanırım güzel yaazmış arkadaş

• 300 lira vermistirim sattim 1550 tl aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Softwaré

o değilde pvp serverlarda parayla item almak sizce mantiklimi?

(Pvp serverlarin ömrü fazla uzun olmuyor benim bildigim ,buna gore yorum yapin)

Mantıksız , enaylik , kerizliktir pvp serverlara para vermek..Hem max ömürleri 1 ay oluyor hemde hadi premium falan alırsın anlarımda kendin item yapmadıktan sonra ne zevki kaldı oyunun?
  • para verenle vermeyen arasında uçurum olmayan her ikisinide eşit seviye de tutmaya çalışan oyunlara para vermek daha mantıklı.
  • oo Bombom bn 50 tl ye çektim geyette işii gordu kardeş 300 tl naptın sen ya kafanı duvarlara vurmalısın bence onun yerine bir müzik aleti alab,lirdin

• 150–200 sınır fazlası değmez

• steam satın alırdın l4d2 bile 5 dolara düşmüş abooov

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrueLoveWaits -- 31 Temmuz 2012; 17:41:26 >
  • Oyundan zevk alıyorsan 10bin de verirsin. Hepimiz biliyoruzki bu oyunlarda 50-60tl veren biyere gelemiyor. Oyuna değiyorsa ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

Hayatında o 300 lirayı verecek başka yerin yoksa oyundan da zevk alıyorsan vaktini güzel geçiriyorsan mantıklı. Ama çıkıpta normalde harcamaya paran olmaz cebindeki son parayı, eline geçen herşeyi oyuna yatırırsan bu salaklıktır.

aynen katılıyorum...
  • Sonrasında çharı satıp verdiğin paraları geri alabilme gibi şansın varsa gayet mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

bu oyunu elbet bırakıcaksın işte o zaman arkana bak ve harcadığın paralara ağla tabi yinede o kadar zaman oyundan zevk alman başka konu ama 300 çok para yav verilmez o kadar

Hayatta eğlenceye para verilmiyormu ? Misal en basiitnden lunaparka, sinemaya para veriyorsunuz. Bu oyunlarda eğlence aracıdır. Oyuna verilen para artık takıntı haline gelmemişse eğlenceye verilmiş demektir.

Online oyunlar değil normal oyunlarda para ile satılıyor. Bakma torrentten çekiyoruz. Normal ücreti ile alan arkadaşlarda eğlence için 100 150 lira veriyorlar oyuna.

Sorun yok yani. O verdiğin 300 liranın karşılığı kadar eğlendiğini düşünüyorsan sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 31 Temmuz 2012; 18:20:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

bu oyunu elbet bırakıcaksın işte o zaman arkana bak ve harcadığın paralara ağla tabi yinede o kadar zaman oyundan zevk alman başka konu ama 300 çok para yav verilmez o kadar

Hayatta eğlenceye para verilmiyormu ? Misal en basiitnden lunaparka, sinemaya para veriyorsunuz. Bu oyunlarda eğlence aracıdır. Oyuna verilen para artık takıntı haline gelmemişse eğlenceye verilmiş demektir.

Online oyunlar değil normal oyunlarda para ile satılıyor. Bakma torrentten çekiyoruz. Normal ücreti ile alan arkadaşlarda eğlence için 100 150 lira veriyorlar oyuna.

Sorun yok yani. O verdiğin 300 liranın karşılığı kadar eğlendiğini düşünüyorsan sorun yok.

Çok farklı bakmış olaya

• Parayı yatır yatır. Eşyayı geliştir daha fazlaya sat. benim mantık bu
  • Zevk alıyorsam yatırırım yatırdımda.
  • Verilmez. O 300 lirayla hangi orjinal oyunları alırdın bi düşün bakalım. Neler kaybettiğinide düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: wedesse

Oyunda ekstra teçhizat gibi seylere para vermek mantikli midir? Ben APB Reloaded diye bir oyun oynuyorum yaklasik 300 TL verdim fazla mi sizce

Apb reloaded gibi bir oyuna nasıl olurda para verilir ya.Ben o oyunu 5 ay oynadım.Hiçde para verilcek bir özelliği yok.İlk verdiği silahla.Oyna..Silah özelliği al oyun parası kasarak başka neyi varki...

Araba desen yapılıyor.Kıyafet desen yapılıyor(Mc Donadls tipini yapmıştım)

TÜrk yok muhabbet edilmiyor..
  • Allah aşkına o paraylar Joker Box aldığını söyleme.
    Premium,Kalıcı silah,araba,kit falan alınır yani bence vermek isteyen verir.
    Ben verir miyim?Vermem
    Lag olmasa tadından yenmeyecek gerçi.
  • 300 liraya bilgisayar için daha gerekli parçalar alırdım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.