savaşım diye bir oyun vardı 100 tl kadar harcadım ama verdiğim paradan çok uykusuz kaldığım gecelere ve harcadığım zamana acıyorum
Diablo 3 rmaha girin 250 euroluk itemleri o kadar çok alan varki.aklım ermiyor 250 euro az mı
WoW oynadığım zamanlar aylık 20-25 lira gibi birşey veriyordum oyun süresi için ama yaklaşık 10 arkadaş keyifli vakit geçirdiğimiz için hiç koymuyordu.Zaten 350 liraya satmıştım hesabımı sonradan
Onun dışında oyuna yatıracağım para 50 lirayı geçmez
bende veririm arada sırada eğlence için :)
ama aklıma geldi 2009 da :D o aralar metin2 oynuyordum(pişmanım :D) adamın birinden bahsediyolardı o dandirik oyuna 16.000 TL yatırmış adam :O
Bende su sıralar oyun ici esyalara para vermeyi düsünüyorum ama bir yandanda vermesem mi acaba diyorum.Normalde dısarda herhangi bir yerde para harcamam.Sadece telefon icin kontör falan alırım yani.Bir yandan diyorum ki sen baska seylere para harcamıyorsun bunlara harca aynı hesap olur sonunda sen istiyorsun diyorum,bir yandanda oyundaki esyalara para verilir mi,saçma diyorum.Ne yapsam karar veremedim.Verecegim meblağ da 30-40 tl olur en fazla.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme