Şimdi Ara

Oyun içi eşyalara gerçek para vermek mantıklı mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
4.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda ekstra teçhizat gibi seylere para vermek mantikli midir? Ben APB Reloaded diye bir oyun oynuyorum yaklasik 300 TL verdim fazla mi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fazla olur mu vermeye devam et.
  • Aşırıya kaçmamak koşuluyla mantıklı. 300 tlye Neler alınır bence verilmez bi oyuna o kadar. Ha bende yatırdım ama 20-30 tl falan şimdiye kadar.
  • yanlıştır gereksizdir fuzilidir vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackalwile

yanlıştır gereksizdir fuzilidir vs vs
    Devam devam yatır
  • Zevk işidir yani bu ailenin durumu iyise sorun olmaz diye dusunuyorum. Ama oyuniçi tehzicat sırf para tuzagıdır onun yerine wow oynasan herkes kendi emegiyle bi yere geliyo oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Zevk işidir yani bu ailenin durumu iyise sorun olmaz diye dusunuyorum. Ama oyuniçi tehzicat sırf para tuzagıdır onun yerine wow oynasan herkes kendi emegiyle bi yere geliyo oyunda
    Hayatında o 300 lirayı verecek başka yerin yoksa oyundan da zevk alıyorsan vaktini güzel geçiriyorsan mantıklı. Ama çıkıpta normalde harcamaya paran olmaz cebindeki son parayı, eline geçen herşeyi oyuna yatırırsan bu salaklıktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para her şey sayılabilir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Zevk işidir yani bu ailenin durumu iyise sorun olmaz diye dusunuyorum. Ama oyuniçi tehzicat sırf para tuzagıdır onun yerine wow oynasan herkes kendi emegiyle bi yere geliyo oyunda
    bu oyunu elbet bırakıcaksın işte o zaman arkana bak ve harcadığın paralara ağla tabi yinede o kadar zaman oyundan zevk alman başka konu ama 300 çok para yav verilmez o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnussen

Hayatında o 300 lirayı verecek başka yerin yoksa oyundan da zevk alıyorsan vaktini güzel geçiriyorsan mantıklı. Ama çıkıpta normalde harcamaya paran olmaz cebindeki son parayı, eline geçen herşeyi oyuna yatırırsan bu salaklıktır.

Alıntıları Göster
    yaklaşık 2 yıl burs aldım ve inan o paraya lokma yiyecek almadım.Knighta gitti hepsi,onun dışınca cebimden yaklaşık 400TLye yakın param gitmiştir.Paraya acımıyorum sadece boşa geçen vaktime acıyorum.Eğer oyun eğlenceliyse ve o paraya ihtiyacın yoksa istediğini yap senin paran tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

bu oyunu elbet bırakıcaksın işte o zaman arkana bak ve harcadığın paralara ağla tabi yinede o kadar zaman oyundan zevk alman başka konu ama 300 çok para yav verilmez o kadar

Alıntıları Göster
    En fazla premium alırım bir oyunda 300 lira ne ettin öyle toplam mı 300 lira her ay gerçi premium aldığımızı sayarsak zamanında ben de 300 lira vermiş olabilirim Zevk alıyorsan sorun yok ama oyun için sıkıntı yapıyorsan her an oyununu düşünüyorsan işte o zaman sıkıntı var demektir. Bir de yaş kaç?

• Arkadaşlara katılmamak elde değil.

300 TL benim bütçem için de çok.

300TL ile neler alabileceğini düşün, oyunu bir kenara attığında çok daha iyi anlarsın. En azından korsan kullanmamana sevindim.

Bu arada o oyunu ilk defa duydum...

• EvdeEkmekYokPreAldik geldi aklima.

• quote:

Bilgisayarlarınıza, arabanıza, evinize vs harcama yaptıktan sonra zamanı gelince ayrılırken yine aynı şekilde mi düşüneceksiniz? Yaşının ufak olduğunu tahmin ediyorum bazı şeyleri geride bırakmayı bilmen, anın zevkini yaşamayı öğrenmen gerekiyor. Eğer dönüp arkandaki herşeye takılırsan işin zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

EvdeEkmekYokPreAldik geldi aklima.
    zevk aldığın herşeye para yatırabilirsin. kimsenin lafına bakma.
  • Herkesin kendine gore butcesi vardir sen butceni asmadan oyuna para verebilirsin bu oyun kulturu ozellikle para yatirma isine turkiyede oldukca katidir diyecekleri ilksey salakmisin oglum la baslar ve devam eder bu kultur en erken bizim jenerasyon ile degisim gosterecek.

Bundan on sene once millet kahvehaneden cikmiyordu sigara cay yani suanki verilen paradan farli degil amac nedir kahvehaneye giden adam eglenmeye arkadaslariyla zaman oldurmeye gider sonucta sigara dan tut bin turlu ucret oder

Suan ise kahvehaneler yerlerini internet kafelere biraki ve internet kafe olayida yavas yavas oluyor ben sen oyun oynarken caya sigraya ona buna para vermeyip online oyunlara veriyoruz amac farkli gorunsede aynidir.

Ben suan sigara dahi kullanmiyorken suan sigara icen adamin aylik minimum sokaga attigi para 150 tl den az degilken benim her ay aldigim premium dan senin aldigin itemden yatirdigin paraya laf etme hakki yoktur.

Online oyunlara para yatirmaktan cok oyunu oynamak onemlidir pc basinda gunde 3-4 saat durmakla sabahlara kadar durmak ayni degildir.

Bu sebeple online oyun suanki gencligin kahvehanesi okeyi tavlasi cayi oraletidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

EvdeEkmekYokPreAldik geldi aklima.
    Gözüne, Oturma organına, parana, zamanına, ailene, sağlığına yazık o parayı daha iyi değerlendirebilirsin. Oyuna para verirsen bağımlı olman daha çok kolaylaşır ve oyundan kolay kolay kopamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 28 Temmuz 2012; 10:56:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edmonton

Arkadaşlara katılmamak elde değil.

300TL ile neler alabileceğini düşün, oyunu bir kenara attığında çok daha iyi anlarsın. En azından korsan kullanmamana sevindim.

+1

İnsan yatırım yaptığı şeyi bıraktıktan sonra pişman oluyor, eminim şu anda oyun zevkli geliyordur ancak elbet bir sonu gelecek onu da düşünerek oynamalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

+1

İnsan yatırım yaptığı şeyi bıraktıktan sonra pişman oluyor, eminim şu anda oyun zevkli geliyordur ancak elbet bir sonu gelecek onu da düşünerek oynamalısın.

Alıntıları Göster
    bir F2P kurbanı daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

+1

Alıntıları Göster
    4-5 sene önce cod2 oynarken server almak için 5 lira yatırmıştım tek verdiğim o hep beleş takılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 28 Temmuz 2012; 11:11:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

quote:

Bilgisayarlarınıza, arabanıza, evinize vs harcama yaptıktan sonra zamanı gelince ayrılırken yine aynı şekilde mi düşüneceksiniz? Yaşının ufak olduğunu tahmin ediyorum bazı şeyleri geride bırakmayı bilmen, anın zevkini yaşamayı öğrenmen gerekiyor. Eğer dönüp arkandaki herşeye takılırsan işin zor.

yaşım 18. bilgisayar araba ev başka oyun başka sen evine çelik kapı yaptırsan hem evinin değeri artar hem güvenli olur. arabana modifiye yapsan satarken onları da katarsın fakat iş oyun olduğunda 50 tl den fazlası gereksiz geliyo bana. harcadığı 300 tl ye bilgisayarını güçlendirebilir mesela. anın zevkini yaşayabilmen için o 300 tl yi düşünmemen lazım. arkadaş böyle bir konu açma gereksinimi duyduysa aklını kurcalıyodur demek. parasal sıkıntısı olmayan adam zaten 300 de verir 500 de

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.