Şimdi Ara

Oyun içi eşyalara gerçek para vermek mantıklı mıdır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
4.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silkroad oynuyordum zamanında.Premium almıştım 2008 yılı olması lazım.36 TL vermiştim.2 ay sonra karakterimi 50 TL'ye satmıştım Bana o kadar para yatırmak mantıklı gelmiyor.
  • bu oyunu ilk defa duyuyorum nasıl bi şey nerden bulabilirim?
    edit: steamde buldum free to playmış acaba aylık ücret filanmı var yoksa sadece silah ve eklentilermi paralı online beleşse problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 28 Temmuz 2012; 11:26:52 >
  • para gelecekse yatırılabilir yoksa gereksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yılda harcadığın toplam paranın yanında 300 lira inan deve de kulak kalıyordur.
    Bende oynadığım oyunlarda premium alırım. Hatta şuan ogame oynuyorum 50 tlik karanlık madde aldım. Tüm özellikler 3 er ay açık. Oyun keyif verdikçe sorun yok. Daha önce de bombom2 oynadığım zaman da da 300 e yakın para yatırdığım olmuştur. Şuan bombom oynamıyorum hesap gitti tabii orası ayrı.
    Bence bir oyun sever olarak mantıksız gelmiyor. Oyun sana keyif veriyorsa ve imkanın varsa neden almayasın ?
  • beyler soruma cevap verirmisiniz oyunu oynamak ücretsizmi
  • bende zamanında ogame e vermiştim

sonuç: MANTIKSIZ bir harcamaydı.
  • 300tl ye koda 150gb alıp hayvan gibi char yapılabilir.oynadığın oyundada güzel işler çıkıyordur belki.
    neticede oyun bu,yemeyip içmeyip para biriktirip gb pre aldığım günler oldu.pişmanmıyım değilim zevkimide aldım
  • o değilde pvp serverlarda parayla item almak sizce mantiklimi?

(Pvp serverlarin ömrü fazla uzun olmuyor benim bildigim ,buna gore yorum yapin)

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

bende zamanında ogame e vermiştim

sonuç: MANTIKSIZ bir harcamaydı.

Bende yeni basladim 3844 siradayim.Oynamayali birsuru şey degismis oyun daha guzel geldi benim gozume,taktik verebilirmisiniz oyun hakkinda? Pm attim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 28 Temmuz 2012; 12:13:31 >
  • yatırım yapabilecegin oyunsa mantıklıdır. silkroadda carlarıma set aldım parayla. bota bıraktım carı hep düsen itemlerle setler yapıp sattım. Harcadıgımdan cok daha yüksek miktarlar kazandım çakma sro da olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

Hayatında o 300 lirayı verecek başka yerin yoksa oyundan da zevk alıyorsan vaktini güzel geçiriyorsan mantıklı. Ama çıkıpta normalde harcamaya paran olmaz cebindeki son parayı, eline geçen herşeyi oyuna yatırırsan bu salaklıktır.

Millet nasıl sigaraya ayda 300-400 tl veriyorsa sende gayet tabi zevk aldıgın şey için harcayabilirsin.
  • sacma ya gercek olmayan bi seye para yatirmak.. O parayla baskasini mutlu etsen mutlulugunu gorup sen de mutlu olursun ki zaten

• Battlefield 3 premium aldıydım en son o tarz şeylere verilir de böyle bir oyuna para vermek komik olur git ortam yap kizlara bira vs ismarla hayatinizi dandik oyunlarla yiyosunuz saglam oyun olsa neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

zevk aldığın herşeye para yatırabilirsin. kimsenin lafına bakma.

adam satıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: THUNDERBIRD

quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

zevk aldığın herşeye para yatırabilirsin. kimsenin lafına bakma.

adam satıcı

ewEth +8 cHitin shArd satılıqq iron bOw war +2
  • Dün akşam kardeşimin bir arkadaşıyla görüştük bu konuyu, 20 yaşında kendisi. Metin2 denilen oyunda 96 level karakterini 600 liraya sattılar geçen ay, parayı da aldılar. k
    Karakterin üzerindeki eşyaları da 400 liraya satmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wedesse

Oyunda ekstra teçhizat gibi seylere para vermek mantikli midir? Ben APB Reloaded diye bir oyun oynuyorum yaklasik 300 TL verdim fazla mi sizce

olm bak git ilerde anlarsın hay vermez olaydım dicen bi gün gelcek sonra ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Bir yılda harcadığın toplam paranın yanında 300 lira inan deve de kulak kalıyordur.
    Bende oynadığım oyunlarda premium alırım. Hatta şuan ogame oynuyorum 50 tlik karanlık madde aldım. Tüm özellikler 3 er ay açık. Oyun keyif verdikçe sorun yok. Daha önce de bombom2 oynadığım zaman da da 300 e yakın para yatırdığım olmuştur. Şuan bombom oynamıyorum hesap gitti tabii orası ayrı.
    Bence bir oyun sever olarak mantıksız gelmiyor. Oyun sana keyif veriyorsa ve imkanın varsa neden almayasın ?

Bende oynuyorum oyun kazık ya resmen 1 item için 30 tl yuh ben para yatıracağıma hazıra kondum

EDİT : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuelzII -- 28 Temmuz 2012; 15:11:28 >

• Knight'a zamanında 1000 liradan fazla harcamıştım. Ama itemleri ve karakteri satınca parayı geri çıkardığım için sorun olmadı.
  • 300 liraya Steam indirimlerinden kaç tane oyun alırsın farkında mısın sen?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.