Oyun sırasında kısa süreli fps droplar yaşıyorum 60 - 70 civarındaki fps değerim 20-30 aralığına düşüyor aynı zamanda seslerdede kasılma meydana geliyor. Bu sıkıntıyı yaşarken ekran kartımın düşüşler yaşadığını bu düşüşler sırasındada intel kartına yük bindiğini farkettim (resimdeki gibi). Düzenli olarak oyunda düşmeler meydana geliyor. Driverların hepsi güncel windows temiz kurulumla da (version 1803) denedim aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Bazen hiç yaşamadığım da oluyor ancak bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrardan karşılaşıyorum. DDU ile temizleyip yeniden kurulum yaptım ancak yine çözüm bulamadım.
pubs oyunu sorunlu problemli. genel olarak tum oyunlarda sunlar yapılır; guvenlık programın var ise kapat, fps yi sabitle, ayarları düşür... sogutman ıyı degıldır
cuhukuC
kullanıcısına yanıt
Pubg hariç diğer oyunlardada yaşıyorum , sıcaklık değerlerini kontrol ettim sıcaklık dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, hiç bir güvenlik uygulaması yüklü değil.
quote:
Orijinalden alıntı: pixelot
Pubg hariç diğer oyunlardada yaşıyorum , sıcaklık değerlerini kontrol ettim sıcaklık dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, hiç bir güvenlik uygulaması yüklü değil.
Drop yasadıgın saati not al. Windowsun olay günlüklerini aç sistem bölümünden sorunun yaşandıgı saatte hata vermişmi bak ona göre bir yol izle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme