Şimdi Ara

Oyun içi markete bir zam daha !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • An itibar ile farkettim, keyler 6.95 TL'ye İsim etiketi 5.50 TL'ye Standart Sticker Önerileri ise 2.75TL ye yükselmiş, Diğer şeylerde tabiki zamlanmış doğal olarak.

Gelmesini bekliyordum ancak doların ufaktan düşmeye başladığı bir anda gelmesi garip oldu.

Hadi hayırlısı.

• kötü oldu ama gelmesi gerekiyordu. Tradelerde türkler keyleri ucuza aldığı için hep avantajlı durumdaydı.
  • 75 kuruş birden zam mı olur 1 keye arkadaş nasıl iştir bu 1 kasa açmak için zaten %99 çöp skin düşüyor 10-20 kuruş 7 lira mı verecek bir adam haftada 2-3 kez kasa açıyorduk o zevkimizede elveda deme vakti geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wassup

75 kuruş birden zam mı olur 1 keye arkadaş nasıl iştir bu 1 kasa açmak için zaten %99 çöp skin düşüyor 10-20 kuruş 7 lira mı verecek bir adam haftada 2-3 kez kasa açıyorduk o zevkimizede elveda deme vakti geldi.

dolar kurundan haberin varmı kankilop
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Perseus_

kötü oldu ama gelmesi gerekiyordu. Tradelerde türkler keyleri ucuza aldığı için hep avantajlı durumdaydı.

Olması gerekenden fazla bir zam geldi, steam şuan kuru 2.79-2.80 civarından hesapladı. Avantaj dediğin olayı Ruslar yıllarca sömürdü. Pazarı sürekli kullanan biriyim, öyle 3-5 kuruş kar yaptıran itemler avantajdan pek sayılmaz bence.

quote:

Orijinalden alıntı: wassup

75 kuruş birden zam mı olur 1 keye arkadaş nasıl iştir bu 1 kasa açmak için zaten %99 çöp skin düşüyor 10-20 kuruş 7 lira mı verecek bir adam haftada 2-3 kez kasa açıyorduk o zevkimizede elveda deme vakti geldi.

%12-13 civarı zam yapıldı, gerçekten gereğinden fazla. son yapılan zamdan bu zamana kadar ki süreçte birim başına 75 kuruş fark yapacak bir artış olmadı.

• [A]narchy kullanıcısına yanıt
    önce konuşmayı öğren sonra söyleyecem ben sana haberim var mı yok mu
  • keyleri 6.5 liraya satanlar çıkar şimdi
  • [A]narchy kullanıcısına yanıt
    Dolar kuru ile alakası olsa da anormal bir artış. Tanesine 75 kuruş zam gelecek kadar bir artış olmadı.
  • 65 adet stoklamistim 1 hafta sonrasina kullanirim diye,10 adet daha alacaktim zam gelmis.Hay allahim ya 7 tl olacak is mi simdi 6.2 tl iken dolar zaten yuksekti,hadi 6.5 tl olsun yok artik ya.Baktilar tlyi durduramiyorlar devamli deger kaybediyor yuksekten hesaplayalim da guncellememiz biraz daha uzun sursun.Ama uzun surmez 3 tl olacak dolar yakinda 7.5 tl ye aliriz artik.

Bana kalirsa bu fahis fiyattan dolayi tepki olarak mail kampanyasi baslatmak mantikli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onder Akbas -- 29 Nisan 2015; 3:12:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim düşündüğüm kısım şu 6.95 yapıyorsun ama pazarda itemlerin fiyatların niye hiç oynama olmuyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolverine Jr

benim düşündüğüm kısım şu 6.95 yapıyorsun ama pazarda itemlerin fiyatların niye hiç oynama olmuyor ?

Hocam pazarda keyler yine ayni fiyattan satiliyorsa ki bence oyledir,key alip zarar etmeden geri satma donemi kapanmis oluyor.Cunku pazardaki fark ile key fiyatindaki artisin farki ayri.Saniyorum o pazar itemlerinin cevrilis fiyatlari guncel tutuluyor gibi.Arada cok fark olmuyor bu yuzden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş az uz oynamıyor ya.
  • Pazar kuru 2.7 idi en son o yüzden pazar üzerinde bir değişiklik yok.
    Keyler 2.5 $ dı 6.95/2.5=2.78 olarak almışlar kuru buda demek oluyor ki TR piyasası yakında patlayacak.
    Key ile ticaret yapanlar keyi ucuza alıyordu aldıkları fiyat üzerinden ticaret yapıyolardı şimdi daha pahalı alacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: executeF

Pazar kuru 2.7 idi en son o yüzden pazar üzerinde bir değişiklik yok.
    Keyler 2.5 $ dı 6.95/2.5=2.78 olarak almışlar kuru buda demek oluyor ki TR piyasası yakında patlayacak.
    Key ile ticaret yapanlar keyi ucuza alıyordu aldıkları fiyat üzerinden ticaret yapıyolardı şimdi daha pahalı alacaklar.

Aynen trden keyi 2.2-2.3 gibi fiyattan alip 1.95 dolara satiyorlardi nakit yabancilar 2.5ten alip 2den satiyordu birde itemlere key fiyatiyla hesaplarsak bukadar ediyor siz niye bukadara satiyorsunuz diyorlardi bana ozamandir satis falan hic girmiyordum buraya kendim yabanci kur uzerinden alim satis yapiyorum burda niye kendimi zarara sokuyim bu degisim pazari normal seviyeye getiricekmi merak ediyorum eger gelirse satislara yine baslarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.