Şimdi Ara

Oyun içi tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, beni bilmiyosunuzdur muhtemelen. Oyundaki adımda bu eklemek isteyen eklesin öncelikle.
    Henüz 3 aydır oynuyorum oyunu, ama çok şey gördüm, amacımda biraz bilinçlendirmek.
    - Haritayı kolaçan edin. Eğer solo yada ortada agresif oynayan bi oyuncuysanız, ormancıyı sürekli takip etmelisiniz. Bu sayede başarılı oyun cıkartabilirsiniz.
    -Hareketli oynayın. Hele orta koridordaysanız, sürekli yardıma gidin. Böylece ortada ne kadar ezilirseniz ezilin, yardımlardaki katletmelerden aldığınız altınla bölgenizdeki ezip sasırtabılırsiniz.
    -Ormancıya kolaylık sağlayın. Benim görüsüm ormana suikastçı sampiyonu alınmasıdır. Böylece daha rahat kasar. Ormancı eğer oyunu tasıyacak kapasitedeyse, katletmeleri ona birakin. Çünkü siz o altını minyon keserek karsılayabilirsiniz.
    -Minyon kesmek çok önemli. Yaklasık 20 en kötüsünden büyücü miyon (16 altın) bir katletmeye bedel olduğunu unutmayın.

Benden bu kadar dostlar kendinize iyi bakın. Daha çok şey yazacaktım ama tel istemiyor napalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum iyi niyetle konu açmışsın, fakat insanlar demez mi "Adamın kendi Bronze, bize akıl veriyor" diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Dostum iyi niyetle konu açmışsın, fakat insanlar demez mi "Adamın kendi Bronze, bize akıl veriyor" diye...

Arkadaş haklı eline sağlık ama ezerler valla seni burda. Sanki biraz erken olmuş...

• Bende yeniyim 7 ay falan oldu oyuna başlayalı henüz böyle bir şeye cesaret edemedim büyük özgüven valla helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AllameKisi

quote:

Dostum iyi niyetle konu açmışsın, fakat insanlar demez mi "Adamın kendi Bronze, bize akıl veriyor" diye...

Arkadaş haklı eline sağlık ama ezerler valla seni burda. Sanki biraz erken olmuş...

Genelde bu tür hatalar bronzda yapılır, bu yüzden sanmamkı bi gold bi plat gelip burda sen kimsin diyecek, ben golduda gördüm gümüşüde, orda bunlara zor rastlarsınız. Yani demek istediğim, buradan geçmiş birinin burada yorum yapması anlamsız olur. Ayrıca Türk sunucusunun en zor ligi bronzdur kanımca.

• quote:

Orijinalden alıntı: StellSpell

quote:

quote:

Genelde bu tür hatalar bronzda yapılır, bu yüzden sanmamkı bi gold bi plat gelip burda sen kimsin diyecek, ben golduda gördüm gümüşüde, orda bunlara zor rastlarsınız. Yani demek istediğim, buradan geçmiş birinin burada yorum yapması anlamsız olur. Ayrıca Türk sunucusunun en zor ligi bronzdur kanımca.

Gold 4 ve 5 daha fena halde.Adamlar 'Gold oldum zaaaa' mantigindalar.Dun aksam takimimdaki adam Akaliye botrk cikti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kardeşim için oyun önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

quote:

quote:

Gold 4 ve 5 daha fena halde.Adamlar 'Gold oldum zaaaa' mantigindalar.Dun aksam takimimdaki adam Akaliye botrk cikti.

Hacım onlar her yerde.. :( bi yolunu bulup attırmalı onları.

• Tamam iyi güzel açmışsın konuyu da bronz sun ve 3 aydır oynuyorsun bu forumdaki çoğu kişi gold ha tamam bronz olan yok değil. Bende gümüş 5 im 10 maç attıktan sonra başka maça girmedim.

Ama şu saydıklarını 11 yaşında olmayan herkes yapar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Tamam iyi güzel açmışsın konuyu da bronz sun ve 3 aydır oynuyorsun bu forumdaki çoğu kişi gold ha tamam bronz olan yok değil. Bende gümüş 5 im 10 maç attıktan sonra başka maça girmedim.

Dereceli oyunlar çok farklı oluyor. Bende çok oynamadım bronz 1 deyim zaten. Örnek, herif 18 yaşında, wukong almış (ilk oyunum derecelide) ilk orman baskınında support aldı adamı, buda bana bırakmazsınız ha dedi gitti. Skype'dan görüştük, gerçekten o yaşlarda, ayrıca coğu kişi kendini kaptırınca yapmıyor bronzda, yaş fark etmiyor.

• quote:

quote:

Tamam iyi güzel açmışsın konuyu da bronz sun ve 3 aydır oynuyorsun bu forumdaki çoğu kişi gold ha tamam bronz olan yok değil. Bende gümüş 5 im 10 maç attıktan sonra başka maça girmedim.

Dereceli oyunlar çok farklı oluyor. Bende çok oynamadım bronz 1 deyim zaten. Örnek, herif 18 yaşında, wukong almış (ilk oyunum derecelide) ilk orman baskınında support aldı adamı, buda bana bırakmazsınız ha dedi gitti. Skype'dan görüştük, gerçekten o yaşlarda, ayrıca coğu kişi kendini kaptırınca yapmıyor bronzda, yaş fark etmiyor.

11 yaşında derken zeka akıl ve olgun anlamında 18 yıldır var olmasına rağmen zekası 11 olan çok insan var.

• quote:

quote:

quote:

11 yaşında derken zeka akıl ve olgun anlamında 18 yıldır var olmasına rağmen zekası 11 olan çok insan var.

Anlatmak istediğım o zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.