Hali hazırda kurulum aşamasında olan simülatörümün ana ekranı için 3 adet LED tv düşünüyorum. Tvlere dağıtımı yapabilmek için "Club MST Hub" kullanıcam. Sıkıntı şu ki piyasadaki 42" lik 1000-1500tl fiyat aralığındaki led tvlerde yenileme hızı sorun çıkarırmı? Düşündüğüm modellerden birisi LG 42LB580N. Linkte tepkime süresi 5ms yazıyor, fakat Club gibi bir aparat ve 3 adet tv kullanırsak görüntü berbat olurmu? Konu ile ilgili bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse memnun olurum.
Konu başlığını yanlış yeremi açtım acaba?!
kimse club mst hub kullanmamış demek ki.
Club MST 3 ekranda full hd 60hz destekliyor zaten, tvlerde görüntüde sıkıntı yaşarmıyım diye takılıyor aklıma. 100 hz diyor ama yazılımsal dedi LG mağazasındaki eleman.
En azından tepkime süresini bilen yok mu arkadaşlar bu modelin?
alangrantA
kullanıcısına yanıt
42lb580n tv değil,monitör diye geçiyor zaten.tepki süresi falan iyi.konsol vs bağlamak için ideal bir tv.
LG satıcısı bir beye aynından bahsettim, o arkasında anten girişi yok dolayısıyla TRT bandrolü yok o yüzden monitor geçiyor dedi. Hatta LG yardım merkezini aradım onlar dahi bilmiyor tepki süresini. Dün MediaMarkt'a gittim sırf bu iş için, Samsung'un bir modelini önerdiler. Dedim tepki süreleri ne? Gözümün önünde Google'dan aratıp donanımHaber'e girdi -5ms dedi Hali ile yaptıkları işe çok vakıf olmadıkları izlenimi uyanıyor. İade şartlarını konuştum, servis gelip açar denersin memnun kalmassan kaşe bastırma geri alırım dedi. Ne derece güvenilir bilmiyorum, bilen varsa anlatsın. Ayrıca tekrar tekrarda uğraşmak istemiyorum. 3 tane 42" tv al getir, kuruldu olmadı kalk geri götür uzun iş. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme