Şimdi Ara

Oyun için En iyi dizüstü 1800'e kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1800 tl ye kadar oyun için en iyi dizüstü hangisidir önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnsngr -- 22 Ağustos 2014; 22:04:23 >

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94320540

15.6 inç ekran, full hd olmaması dert değil ise tercih edebilirsiniz. Uzun süredir laptop arıyorum. Gtx850m'li laptobu bu fiyata görünce aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • <!--ok-->
    evet bu modeli takibime aldım ama maks 8 gb olması ilerisi için benim gözümü korkutuyor açıkcası birde i7 li versiyonunu beklemeye gerek varmı bilemiyorum sanırım o civarda fiyata gtxli hiç bir laptop yok fullhd olmaması benim için hiç dert değil benim için donanım daha önemli
    birde elinize geçtiyse görüşlerini paylaşırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnsngr -- 22 Ağustos 2014; 22:18:17 >
  • Anladım, ben 4le bile idare ederim belki diyordum, 8 olması bana yeter diye düşündüm aldım.Ancak daha ürünler satışa çıkmadı yeni model olduğu için ağustos ayının sonuna doğru satışa çıkacaklarmış.

Hocam 4 sene üstü ağır işlemci gücü isteyen programlarda kullanayım diyorsanız i7'li alın derim. İ7'li modeller de yakında internet sitelerinde satışa çıkar.
    Dediğim gibi bende bekliyorum şu an ay sonunu. :)

Laptop elime geçince, kasa kalitesi vs. yazacağım. Birde şurda oyun testleri var:
    http://www.pcfrm.com/asus-x550jk-xo012d-notebook/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trouble4you -- 22 Ağustos 2014; 22:40:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam benim programla işim olmaz sadece oyun oynayacağım :D ama dediğim gibi ram konusu gözümü korkutuyor açıkcası ileriye dönükde bir yatrım olsun istiyorum victor g301 i gördüm şimdi ama onunda ekran kartı gt 840m o yüzden kafamı kurcalıyor açıkcası
    ve kesinlikle sizin incelemenizi bekleyeceğim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnsngr -- 22 Ağustos 2014; 22:50:59 >
  • Dell 7537

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.