Şimdi Ara

Oyun için işletim sistemi 64bit mi 32bit mi daha iyidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vista Ultimate 64 bit, Vista Ultimate 32 bit bunlardan hangisini önerirsiniz? Neden?

• 64 bit desteği olan oyunlarda 64 bit daha iyiymiş, ama 64 bit desteği olmayan oyunlarda bişey değişeceğini sanmam.
  • 64 bit daha iyi olucaktır kanısındayım...
  • Oyun için hangisi iyi bilmem ama kullandıgım programların bazıları 64 bit desteklemedigi için çalıştıramadım . Araştırdım bir çok programda henüz 64 bit desteklemiyor. Kurarken bunda düşün
    quote:

Orjinalden alıntı: Baltar

Vista Ultimate 64 bit, Vista Ultimate 32 bit bunlardan hangisini önerirsiniz? Neden?
  • @maxser: 64-bit işletim sistemi sadece 64-bit değil. Geri uyumlu yani 32-bit programları da çalıştırıyor. Driver yüklemeyen her türlü 32-bit program (çok eski olmamak kaydıyla) fıstık gibi çalışıyor 64-bitte. 3 aydır 64-Bit Vista kullanıyorum, şimdiye kadar çalışmayan hiç bir programım olmadı. Visual C++ (99 yılında aldığım) bile çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

@maxser: 64-bit işletim sistemi sadece 64-bit değil. Geri uyumlu yani 32-bit programları da çalıştırıyor. Driver yüklemeyen her türlü 32-bit program (çok eski olmamak kaydıyla) fıstık gibi çalışıyor 64-bitte. 3 aydır 64-Bit Vista kullanıyorum, şimdiye kadar çalışmayan hiç bir programım olmadı. Visual C++ (99 yılında aldığım) bile çalışıyor.

aynen dostum bende 64 bit kullanıyorum ve imzasız sürücü yükleme yapmayan her program çalışıyor bi çalıştıramadığım oyun mass effect oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

@maxser: 64-bit işletim sistemi sadece 64-bit değil. Geri uyumlu yani 32-bit programları da çalıştırıyor. Driver yüklemeyen her türlü 32-bit program (çok eski olmamak kaydıyla) fıstık gibi çalışıyor 64-bitte. 3 aydır 64-Bit Vista kullanıyorum, şimdiye kadar çalışmayan hiç bir programım olmadı. Visual C++ (99 yılında aldığım) bile çalışıyor.

Teşekkürler condor YÜREGİMİZE su serptin bir çok kişi " 64 bit vista oyunlarda sorun çıkarır "diyor.ben de tercihimi 64 bit Vista Ultima dan yana yaptım.Pardus ü de ögreniyorum bu arada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.