Vista Ultimate 64 bit, Vista Ultimate 32 bit bunlardan hangisini önerirsiniz? Neden?
64 bit desteği olan oyunlarda 64 bit daha iyiymiş, ama 64 bit desteği olmayan oyunlarda bişey değişeceğini sanmam.
64 bit daha iyi olucaktır kanısındayım...
Oyun için hangisi iyi bilmem ama kullandıgım programların bazıları 64 bit desteklemedigi için çalıştıramadım . Araştırdım bir çok programda henüz 64 bit desteklemiyor. Kurarken bunda düşün
quote:
Orjinalden alıntı: Baltar
Vista Ultimate 64 bit, Vista Ultimate 32 bit bunlardan hangisini önerirsiniz? Neden?
@maxser: 64-bit işletim sistemi sadece 64-bit değil. Geri uyumlu yani 32-bit programları da çalıştırıyor. Driver yüklemeyen her türlü 32-bit program (çok eski olmamak kaydıyla) fıstık gibi çalışıyor 64-bitte. 3 aydır 64-Bit Vista kullanıyorum, şimdiye kadar çalışmayan hiç bir programım olmadı. Visual C++ (99 yılında aldığım) bile çalışıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***
@maxser: 64-bit işletim sistemi sadece 64-bit değil. Geri uyumlu yani 32-bit programları da çalıştırıyor. Driver yüklemeyen her türlü 32-bit program (çok eski olmamak kaydıyla) fıstık gibi çalışıyor 64-bitte. 3 aydır 64-Bit Vista kullanıyorum, şimdiye kadar çalışmayan hiç bir programım olmadı. Visual C++ (99 yılında aldığım) bile çalışıyor.
aynen dostum bende 64 bit kullanıyorum ve imzasız sürücü yükleme yapmayan her program çalışıyor bi çalıştıramadığım oyun mass effect oldu
quote:
Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***
Teşekkürler condor YÜREGİMİZE su serptin bir çok kişi " 64 bit vista oyunlarda sorun çıkarır "diyor.ben de tercihimi 64 bit Vista Ultima dan yana yaptım.Pardus ü de ögreniyorum bu arada.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme