Şimdi Ara

Oyun için laptop önerisi lazım arkadaşlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• monsterda kuveytturk kredi kartına peşin fiyatına 12 taksit var orayada bakabilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mhmmd.ozkan kullanıcısına yanıt
    Maalesef kuveyttürk yok kart

• Cyborg 4060 ı listeden at girsin. 35+10w(boost) 4060 var. Yani içindeki aslında mobil 4050 lerin çok ufak bir tık güçlüsü tek fanlı soğutma var. Ve berbat ötesi bir malzeme kalitesi var. (Ben Msi GE62 serisi kullanıcısıyım bu kasa GF ile benzer kalitede baya düşük kalitede)

Rog Strix saygı duyarım kalitesi tartışılmaz. Ama attığı paraya da 4050 almazdım.

Acer Predatör piyasadakilerin hepsine baktım. Bir acer hariç Victus da kullanma durumum oldu sıfır ama ayıplı üründü iade ettim. Msi kullanıcısıyım. Ablama Asus Tuf aldım. Arkadaş için Monster Abra aldık. Bir çok farklı deneyim sonucu sana önerim şöyle bir şey ;

www.vatanbilgisayar.com
    Asus Tuf Gaming F15 13.Nesil Core i7 13620H-RTX4070 8Gb-16Gb-512Gb Ssd-15.6-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-f15-13-nesil-core-i7-13620h-rtx4070-8gb-16gb-512gb-ssd-15-6-w11.html

Rtx4070 Asus Tuf şu an vatanda 49k verdiğine göre aldıklarının iyi olduğunu düşünüyorum. Dymanic boost ile 140w ekran kartı var. Bir de boş ssd slotu var diye biliyorum. Ona da ekleme yapılırsa güzel olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Peki hocam acer mi monster mi alınmalı monsterlerde malzeme kalite biraz düşük diyorlar pradatör serisi hakkında ne dersiniz 2 markadan bir model önerebilirmisiniz wat vs iyi olan

• Arkadaşım Abra aldığı zaman ben msi almıştım. 2 Sene aynı odada kaldık yurtta kıyasladığımda ekran kalitesi bir tık daha düşüktü veya msi görüntü panel ayarları daha iyiydi emin değilim. Kasa olarak abra msi gf ile aynı kalitede 3-4 defa monster garantiye gitti cihazları özensiz montajladıklarını düşünüyorum. Onun makine oyunlarda vs iyidi. Termal yönetim abrada daha iyiydi. Msi en çok WASD tuşlarının altına bileğini koyduğun yerden ısınıyordu. Berbat bir termal yönetim steelseries klavye var ama kullanamazsın rahatsız edici bir oyun tecrübesi o yüzden harici klavye ile oynuyorum laptopta...

Acer Predatörler hakkında bilgim yok. 1 tane aspire, bir tane V17 nitro çöp oldu elimizde. Aspire o serisi kronik sorunluydu zaten kaç defa yapıldı ayar tutmadı. V17 Nitro da 791G idi sanırsam hiç oyun oynamadığı zorlanmadı iş için kullanıldı kullanan öğretmen e okul vs işleri onun da anakartı yandı yetkili sıfır güncel laptoptan fazla bir fiyat çıkardı. Arızalı olarak satıldı bu yüzden yetkili servisinin kötü olması nedeni ile de hiç bir modeline bakmıyorum artık.

İkisinden seçim yapmak benim için zor. Kendim alacak olsam iki marka da hiç yokmuş gibi bakarım Asus Msi Lenovo diğerlerini eledim gözümde bu sene Hp Victus açık bir şekilde donanımsal ayıplı olarak teslim edilince+araştırmalarım kronik sorun olma durumunu gösterince Hp yi bile sildim listemden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.