Şimdi Ara

Oyun için Nvidia® GeForce GT120M ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dizüstü bilgisayar almayı planlıyorum birkaç tane model seçtim ve asus'un bir modelinde Nvidia® GeForce GT120M ekran kartı var araştırdığıma göre 8W güç tüketimi varmış ama performansı nasıl olur crysis gta4 filan oynatır mı onboard hd4650 den daha iyi performans verir mi yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

• Crysis Gta gibi yüksek gereksinimli oyunları oynayamassın,ayrıca gddr2 bellek ise oyunu unut gddr3 olduğundan emin ol o zaman daha düşük ooyunları yüksek detayda oynarsın ,Ati nin 4650 daha iyi diğe biliyorum
  • hmm tamam kardeş o zaman ekran kartı sadece düşük güç tüketimi için tasarlanmış oyun filan oynanmaz anladım ben en iyisi daha değişik modellere bakıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighPerformance

Arkadaşlar dizüstü bilgisayar almayı planlıyorum birkaç tane model seçtim ve asus'un bir modelinde Nvidia® GeForce GT120M ekran kartı var araştırdığıma göre 8W güç tüketimi varmış ama performansı nasıl olur crysis gta4 filan oynatır mı onboard hd4650 den daha iyi performans verir mi yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Bu ekran kartı 9000 serisinin yeniden düzenlenmiş halidir.Crysisi oynarsın orta ayarlarda gta4 ise işlemci iyi ise onuda orta ayarlarda rahat oynarsın gta4 işlemciyi aktif kullanan bir oyun özellikle 4 çekirdekte etkisi büyük.atinin onboard hd4650 bu kartı ilk defa duyuyorum.normal 4650 olması lazım o biraz daha iyidir bu kartlardan.Ama seçimini her zaman nvidiadan yana yapmanı öneririm kalite farkı var.

• http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Bu linkten tüm laptop ekran kartlarına bakabilirsiniz. Üstte Crysis, F.E.A.R. ve Doom 3 ü işaretleyip Restrict e basarsanız kartların o oyunlarda verdiği fps yi de görebilirsiniz. Oyun için laptop alınmaz ama benin laptoplarda oyun için önerim HD4650 DDR3 dür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NVIDIA GeForce GT 645M 2 GB
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.