Selamlar Ölü pixel garantisi + garanti düşünüyorsan tabiki philips bencede en uygun LCD Ben fiyat açısından bak demiştim bende bakıyorum söylemiştim nasıl bir şey tam bilmiyorum ama 20" philips var 644YTL / 8 taksit http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18463 Bunada bak istersen Saygılar...
bu lcd nası acaba yine 0 pixel garantisi war mı ?? oyunlarda film seyredrken nasıl bi incelemesi falan war mı nette aziz arkadaşım...
arkadaşlar sistem için önerisi olan yok mu ?? ya nedense ben amd den wazgeçemiorum o yüzden amd 3700 epox 9npa ultra+ sapphire x1800gto 512*2 400 mhz twinmos 80*2 samsung sata2 ncq 170x6fb weya 190x6fb aopen kasa (wardı zaten) samsung dvd(" ") bu makinayı toplamaya karar werdim hala eksiği war mı????
quote:Orjinalden alıntı: Viktor_Taransky bu lcd nası acaba yine 0 pixel garantisi war mı ?? oyunlarda film seyredrken nasıl bi incelemesi falan war mı nette aziz arkadaşım... Selamlar Philips lerde 0 piksel garantisi var. nasıl bir monitör hiç bilmiyorum, ama 21" uygun bir şey ararken gördüm Saygılar...
arkadaşlar ben hafta sonu bilgisayarı toplıcam we o yüzden son kararımı tekrar sizlerle paylaşmak istiyorum yorumlarınızı bekliorum.. amd 3700 epox 9npa ultra+ sapphire x1800gto 512*2 400 luk ram 80 gb wd hdd 17 "lcd philips . . . bu kadar zaten gerisi wardı eski pc den