Şimdi Ara

Oyun için pc istiyorum :D bi bakar mısıınız!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer oyun için alıcaksan pc ye yanışma derim. 3-4 ay sabır et. canavar gibi Playstation 3 al bence. şimdi alıcağın sistem 3 ay sonra beş para etmicek haberin olsun. playstation 3 seni 5 yıl götürür garanti hemde dehşat oyunlar var ps3 için haberin olsun. ama internet film falan diyorsan git dandik bir celeron veya sempron makina topla veya 2.el formundan satan arkadaşlar var. o alcağın parayla hem bilgisayarını hemde ps3 almış olursun benden söylemesi. bende senin gibi gittim dehşat sistem topladım imzama bakarsan anlarsın. ama şimdi benim gözümde beş para etmez. yakında ps3 çıkıcak oyunlarda devrim yapıcak. kışın dx10 gelince alıcağın ekran kartın hiç bir işe yaramıcak ayrıca. benden sana abi tavsiyesi aklını kullan kardeşim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

eğer oyun için alıcaksan pc ye yanışma derim. 3-4 ay sabır et. canavar gibi Playstation 3 al bence. şimdi alıcağın sistem 3 ay sonra beş para etmicek haberin olsun. playstation 3 seni 5 yıl götürür garanti hemde dehşat oyunlar var ps3 için haberin olsun. ama internet film falan diyorsan git dandik bir celeron veya sempron makina topla veya 2.el formundan satan arkadaşlar var. o alcağın parayla hem bilgisayarını hemde ps3 almış olursun benden söylemesi. bende senin gibi gittim dehşat sistem topladım imzama bakarsan anlarsın. ama şimdi benim gözümde beş para etmez. yakında ps3 çıkıcak oyunlarda devrim yapıcak. kışın dx10 gelince alıcağın ekran kartın hiç bir işe yaramıcak ayrıca. benden sana abi tavsiyesi aklını kullan kardeşim...

Harbi ya öle mi yapsak acaba..
    Ben de yakında askere gitcem sanırım.. Boşuna durup değer kaybedeceğine satayım ben de o zaman bari..
    Ula küçüklüğümüzden beri bi ton para yatırdık şu bilgisayar denen alete..10 sene önce de 2000$ dı iyi bi sistem şimdi de 2000$ en az..
    Değişen sadece teknoloji oluyor bizi söğüşleme hızında bi yavaşlama yok..

• kardes eger paran varsa işlemciyi amd 3500 alcana amd athlon 3800+ 64 x2 işlemci al bende 4800+ 64 x2 var mükemmel performansları yani
  • dostum philips 190X6FB mönitörü nerden ne kadara alıcaksın acaba?? ben de bu modelden almak istiyorum. eğer fiyat uygunsa alabilirim. bi de 930 yerine 950 alma. en kötü ihtimalle bile oc yaparak 950 seviyesine getirsin işlemciyi. boşuna masraf yapma
  • aragorn senin dediğine göre bi pc toplarsam

fiatlar olgun pc den alınmıştır...

amd athlon 64 x2 3800+...................556 ytl
    epox 9 npa+ ultra.............................199 ytl
    twinmos 2*512 400 mhz....................145 ytl
    sapphire x1800gto ...........................377 ytl
    philips 190x6fb.................................699 ytl...........toplam 1975 ytl...

herhalde bu pc de kötü deildir. intele göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: homerksk

aragorn senin dediğine göre bi pc toplarsam

philips 190x6fb.................................699 ytl...........toplam 1975 ytl...

Selamlar

İntel D930.......................................376 ytl
    ASUS - P5LD2.................................219 ytl
    twinmos 2*1024 533 mhz..................291 ytl
    philips 190x6fb.................................699 ytl...........toplam 1952 ytl

Nasıl
    Edit: anakarttı değiştirmemeşim

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 12 Mayıs 2006; 21:11:34 >

• her yol intel diosunuz anlaşılan ...
  • Selamlar

Yok ne alaka alternatif sunuyoruz kafana yatanı alacaksın 3800+ güzel bir işlemci
    2GB ram DDR2

Düşün hangisi aklına yatarsa onu al hangisini alırsan al güzel günlerde kullanma dileğiyle

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: åziz

quote:

aragorn senin dediğine göre bi pc toplarsam

Selamlar

İntel D930.......................................376 ytl
    ASUS - P5LD2.................................219 ytl
    twinmos 2*1024 533 mhz..................291 ytl
    philips 190x6fb.................................699 ytl...........toplam 1952 ytl

Nasıl
    Edit: anakarttı değiştirmemeşim

saygılar...

harbi iyiymiş bu da..

• Arkadaşlar 7600GT ve x1800GTO arasında seçim yapacak olsam sizce ne olur???
  • walla genel olarak 1800gto önerilio ...
  • amd 3700 için asus un hangi anakartını önerirsinizi???
  • asus a8n-e alabilirsin
  • quote:

amd 3700 için asus un hangi anakartını önerirsinizi???

1. Asus A8N32-sli deluxe
    2- Asus A8N-sli premium
  • ya ben amd den wazgeçemiycem herhalde birde amd nin opteron işlemcilerinin ne farkı wae???
    opteronla ilgili sistem önerilerinizi alabilirimyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: faati2222

kesinllikle ikinci sistem. daha az enerji tüketen ve daha az ısınan çift 3ghz çekirdekli sistem dururken diğerine bakılmaz bile. benim oyum ikincisine.

dikkatini çekerim.. arkadaş pc yi oyun için alıcam dio
  • quote:

Orjinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

eğer oyun için alıcaksan pc ye yanışma derim. 3-4 ay sabır et. canavar gibi Playstation 3 al bence. şimdi alıcağın sistem 3 ay sonra beş para etmicek haberin olsun. playstation 3 seni 5 yıl götürür garanti hemde dehşat oyunlar var ps3 için haberin olsun. ama internet film falan diyorsan git dandik bir celeron veya sempron makina topla veya 2.el formundan satan arkadaşlar var. o alcağın parayla hem bilgisayarını hemde ps3 almış olursun benden söylemesi. bende senin gibi gittim dehşat sistem topladım imzama bakarsan anlarsın. ama şimdi benim gözümde beş para etmez. yakında ps3 çıkıcak oyunlarda devrim yapıcak. kışın dx10 gelince alıcağın ekran kartın hiç bir işe yaramıcak ayrıca. benden sana abi tavsiyesi aklını kullan kardeşim...

bravo tek kelimeyle mükemmel bi açıklama

• http://www.pcsatis.net/site/page.asp?dsy_id=3133

bu lcd hakkında biligisi olan war mı
    acaba
    bugün teknosa da gördüm dier monitörler halt etmiş görüntü konusunda
    muhteşem parlak bi görüntü shrek i syrettik ama oun sırasında nasıldır ???
  • Selamlar

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1578

AG NEOVO - F-419

19" 272$ bu monitöre sen bak bir istersen

buda incelemesi + DH yorumları

http://forum.donanimhaber.com/m_4632556/mpage_1/key_NEOVO//tm.htm#4632556

anladığım kadarıyla uygun birşey arıyorsun

Saygılar...

• yo hayır uygun bişi değil o monitörü bilen war mı die soruyorum ben lcd hakkımda tercihimi yapmıştım 190x6fb olarak aama bugün teknosa ya gittim we de inanılmaz bi görüntüsü olan bu monitörü gördüm o yüzden sordum ..forum da okudugum kadarıyla çoklayıcı yuzunden sorun oluo dediler onu sordum yok öle bişi dediler (enazından burdaki monitörler için) ikisi de ana makineye baglı deillermiş..

neovo 419 ark ımda war oda gerçekten güzeel ama pixel garantisi philips kadar ii deil..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.