Şimdi Ara

Oyun İçin Ram Ve Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Benim Sistemim Aşagıdaki.

Şimdi Arkadaşlar Benim Sistemim Bu Ama Şöyle Bir Sorun Var Şuanki Zamana Kadar Çıkan Birçok Oyuna Yeterli Gibi Görünüyor Ama..

GTA 4 - Test Drive Unlumited 2 - Driver San Francisco V.s V.s Birçok Oyun daha Kasıyor Benim Bilgisayarımda Normalde Benim Sistemimden Daha Düşük Arkadaşlarım Kasmadan Oynarken Bende Oynuyamıyorum. Format Attım Herşeyini Sildim Sadece Gta 4 Yüklüyken Bile Kasıyor Ekran KArtını Direct'i Güncelledim Ama Hala Kasıyordu Tabiki Az Derecede Yani Düşükde Bile Az Derece Kasma Vardı. Oynanıcak Şekilde Oluyorduda ben Rahatsız Oluyordum. Herneyse Ben Bu Durumdan Sıkıldım.

Ve Benim En Sevdigim Oyun Serisi Gta Olarak Gta 5 Çıkıcak Şurda 3-4 Ay İçinde Ve Ben Gta 5'i Oynuyamazsam Gerçekten Bu Bilgisayarın Bi Anlamı Yok Benim İçin.

Şimdi Arkadaşlar Ben Ne Yapıcam Ne Edicem Bilmiyorum Ekran Kartı Ve Ram'i Yüksek Yapınca Kasmadan Oynuyabilcekmiyim Onuda Bilmiyorum. Siz Bana Yardımcı Olun Şunu Degiştir Diye İstedigim Bu.

Ama Bilmelisiniz ki Benim Bütçem Şuan Okadar Yok Yani Şu Fiyatı Geçmezse İyi Olur

Ekran Kartı - 130-180 Arası
    Ramlar Zaten 2 Gb Bi Yuvada Takılı 4 GB'daha Alıp 6GB'a Yükseltmek İstiyorum.

Sadece Ekran KArtı Ve Ram'imi Yükseltsem Şuan Çıkan Her Oyunu Kasmadan Oynuyabilirmiyim Verdigim Fiyatlar Aralıgında Olan Ekran Kartı Ve Ram'le Tabiki.

Lütfen Biraz Araştırma Yapıp BAna Yardımcı Olursanız Allah Rahazı Olsun.

Herkeze Teşekkür Ederim. :)

• Dediğin şekilde bunları yaparsan tabii ki iyi olur:

"Ekran Kartı - 130-180 Arası
    Ramlar Zaten 2 Gb Bi Yuvada Takılı 4 GB'daha Alıp 6GB'a Yükseltmek İstiyorum. "

Ama maalesef CPU'n da yetersiz..
  • RAM ' in iyi ekran kartın fena değil ama directx 10 olduğu için biraz eski sayılır ekran kartını hd 5670 alabilirsin ama en önemlisi işlemcin oyun çok kötü değişmesi gereken asıl parça işlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironpumper

Dediğin şekilde bunları yaparsan tabii ki iyi olur:

"Ekran Kartı - 130-180 Arası
    Ramlar Zaten 2 Gb Bi Yuvada Takılı 4 GB'daha Alıp 6GB'a Yükseltmek İstiyorum. "

Ama maalesef CPU'n da yetersiz..

Teşekkür Ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1398

RAM ' in iyi ekran kartın fena değil ama directx 10 olduğu için biraz eski sayılır ekran kartını hd 5670 alabilirsin ama en önemlisi işlemcin oyun çok kötü değişmesi gereken asıl parça işlemci

Yani Bende Şimdi Dediginizi Düşündüm Ve Ben Hiç İşlemciyi Aklıma Getirmemiştim :) Bu İşlemciyle Çogu Oyunu Oynamam Bile Mucize Aslında Ben Ögrenci Adam Oldugumdan Ailem 300 400 TL'lik Bir Bütçe Söylemişti. Biraz Tartıştıktan Sonra Ocak'a KAdar Beklersen 800-1000 TL'lik Bir Sistem Yaparsın Dedi Abim. Ocak'a Kadar 6 Ay Var 6 Ay Bekleyip Saglam Bir Kasa Toparlamak Daha Mantıklı Sanırım :) Teşekkür Ederim Yorumun İçin Tavsiyen İçin :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.