Şimdi Ara

oyun icin sistem monitor dahil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar oyun icin sistem toplamak istiyorum henuz butce belirlemedim en az 4-5 yil goturcek oyun sistemi sizce nasil olmali ve ne kadara cikar pek anlamiyorum o yuzde yardiminiza ihtiyacim var monitor dahil komple sistem alinicak amd dusunuyorum vatan dan indirimle alicam yardimci olan herkese simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işlemci FX 6300.
    ANAKART MSI 970A-G46.
    2X4 GB corsair vengeance 1600 mhz low profile ram.
    500 gb seagate barracuda harddisk.

ekran kartı.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11200-16-20g-hd7850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62360

kasa.

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/xigmatek-cpc-t55ub-t61-midgard-pure-black-edition-600w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=53875

monitörü de 21.5 inç bi şey seç işte yahu. para çoksa DVI,azsa analog.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 5 Ocak 2013; 14:08:19 >

• Yardiminiz icin tesekkurler bu sistem beni sizce 5 sene oyunlarda sorun yasatmasan gotururmu

• quote:

Orijinalden alıntı: abrcbr

Yardiminiz icin tesekkurler bu sistem beni sizce 5 sene oyunlarda sorun yasatmasan gotururmu

Götürür götürmesinede oyunları minimum da açarsınız o sürenin sonunda
  • 5 sene çok uzun bir süre, 5 senenin sonunda hala oyunları orta-üst seviye oynıyayım derseniz bugünün parasıyla 4-5 milyarı gözden çıkarmanız gerekir ki çok para.
    değmez.

Dediğim sistemi alın veya hadi biraz daha uzun ömürlü olsun derseniz e. kartını NVDİA 660 Ti yapın.Dahada fazla para harcamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

5 sene çok uzun bir süre, 5 senenin sonunda hala oyunları orta-üst seviye oynıyayım derseniz bugünün parasıyla 4-5 milyarı gözden çıkarmanız gerekir ki çok para.
    değmez.

Dediğim sistemi alın veya hadi biraz daha uzun ömürlü olsun derseniz e. kartını NVDİA 660 Ti yapın.Dahada fazla para harcamayın.

Anladim tesekkkur ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vatan bilgisayar hazir sistem
    5 yıl önce açıldı
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.