Şimdi Ara

oyun içinde oyun imleci yerine masaüstü imleci gözüküyor. edit: sorun çözüldü. 'discord yüzünden'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu açıyorum, masaustundeki maus imleci cikiyo oyun icinde. hicbiseye basilmiyo girilmiyo konsol acilmiyo. shift tab falan yapılmıyo. o kadar üşenmeme rağmen bütün ayarlarımın silineceğini bile bile oyunu sildim tekrar yukledim yine ayni. bu nasıl bir sorun google da aratınca da hiç bir sonuca varamıyorum.

pc yi kapadım açtım, oyunu sildim yükledim, oyun dosyalarını doğruladım vs. maus yok abi oyunda hiç bir yere basılmıyo kafayı yicem. klavye ile kontrol olsa maça girerim sıkıntı olmaz da klavye ile kontrol de yok. maus şart. nasıl düzelcek. oyunu sildim hala aynı şaka gibi.

oyun içinde oyun imleci yerine masaüstü imleci gözüküyor. edit: sorun çözüldü. "discord yüzünden"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhardware -- 1 Mart 2018; 12:59:52 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Discord Yüzünden Oyunda İmleç Görünmesi Sorunu

Bazı kullanıcılar, oyun oynarken Discord açıkken oyun içinde fare imlecinin belirdiğini bildirmiştir. Bu sorun, "oyunda mouse imleci gözüküyor", "oyun oynarken mouse imleci çıkıyor", "oyunda imleç gözüküyor", "oyunlarda mouse imleci gözüküyor" veya "oyunda fare imleci gözüküyor" gibi farklı şekillerde tanımlanabilir.

Bu sorunun nedeni Discord'un oyun içi örtüşü özelliğidir. Bu özellik, Discord'un oyun oynarken kullanıcıların oyun penceresinden çıkmadan mesaj göndermelerine ve aramalara katılmalarına olanak tanır. Ancak bazı oyunlarda bu özellik, oyun içi fare imlecinin görünmesine neden olabilir.

Sorunu çözmek için Discord'un oyun içi örtüşü özelliğini devre dışı bırakabilirsin. Bunu yapmak için şu adımları izlemelisin:

• Discord'u aç.
    • Kullanıcı Ayarları'na git.
    • "Oyun Etkinliği" sekmesine tıkla.
    • "Oyun İçi Örtüşü" seçeneğini devre dışı bırak.

Bu sorunu çözmenin başka yolları şunlardır:

• Oyunun grafik ayarlarını kontrol et ve fare imleciyle ilgili herhangi bir ayarı değiştir.
    • Bilgisayarını yeniden başlat.
    • Discord'u yeniden yükle.

Bu adımları uyguladıktan sonra oyun içinde imleç görünme sorununun çözülmesi gerekir. Sorun devam ederse, oyun geliştiricisine veya Discord desteğine başvurabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhardware -- 1 Mart 2018; 1:25:37 >
  • edit 2: oyunu yönetici olarak çalıştır dedim. oldu. maus geri geldi. fakat böyle bir uyarı veriyor. rrekabetçi girmeyi deneyince de aynı uyarıyı veriyor rekabetçiye bağlamıyor. normal açınca da oyunu maus gelmiyor. wtf niye böyle bişey oldu durduk yerde. dün oynuyodum oyunu.

oyun içinde oyun imleci yerine masaüstü imleci gözüküyor. edit: sorun çözüldü. "discord yüzünden"
  • edit 3: sorun çözüldü. arkada çalışan uygulamalardan hatta bir tek uygulamadan dolayı olmuş. o uygulama da discord. ctrl alt del görev yöneticisinden discord u seçip işlemi sonlandır yaptığımda oyundaki mouse imleci geri geliyor. discordu tamamen kaldırdım. niye böyle bişey yaptı bilmiyorum. o kadar kişi var discordu kullanan herkes mi silecek.
  • Bazen bende de oluyor. discord yüzünden olduğu biliyordum. Alt tab falan yaptığımda düzeliyor benimki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.