Şimdi Ara

Mouse imleci kendiliğinden değişti bi garip görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
45.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ilkten uzun bi çubuk ve yanlarında siyah çizgiler olarak gözüktü hemde kendiliğinden. Ardından azcık normale benzedi ama bu seferde imlecin üzerinde siyahlıklar ve onu takip eden imleç dışı siyahlıklar gözüktü. Restart attım düzeldi sizce donanımsal bir sorun olabilirmi yoksa sıradan sorunlardanmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 16 Şubat 2012; 2:00:44 >

• Kasıntı tarzında bişey olmuştur diye düşünüyorum,sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaDeRiMe_AqLaRıM

Kasıntı tarzında bişey olmuştur diye düşünüyorum,sorun olmaz
    ortada donanımsal bir sorun yok windowsunun kafası karışmış okadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecansahin11

ortada donanımsal bir sorun yok windowsunun kafası karışmış okadar.

Alıntıları Göster
    konu güncel win 8 sistem fare bu şekilde fare işaretçileri değiştir diyince olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: vendetta1.6

konu güncel win 8 sistem fare bu şekilde fare işaretçileri değiştir diyince olmuyor

Alıntıları Göster
    guvenli modda nedir durum peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: freedow

guvenli modda nedir durum peki?

Alıntıları Göster
    kapatıp açınca düzeldi şuanlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: vendetta1.6

kapatıp açınca düzeldi şuanlık

Alıntıları Göster
    Aynen Win 8 Pro arada sırada oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Valley

Aynen Win 8 Pro arada sırada oluyor

Alıntıları Göster
    Hortluyorum ama bu probleme kalıcı bir çözüm lazım

win 7 professional 64 bit kullanıyorum, oyunun ortasında gidiyor birden mouse gözükmüyor. Masaüstüne döndüğümde böyle çizgi çizgi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GjRr1

Hortluyorum ama bu probleme kalıcı bir çözüm lazım

win 7 professional 64 bit kullanıyorum, oyunun ortasında gidiyor birden mouse gözükmüyor. Masaüstüne döndüğümde böyle çizgi çizgi oluyor.

Alıntıları Göster
    Konuyu hortlatmak gibi olmasın da bu soruna hala bir çözüm bulunamadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlucard

Konuyu hortlatmak gibi olmasın da bu soruna hala bir çözüm bulunamadı mı?

Alıntıları Göster
    Bu sorunu yaşayanların ekran kartıları ati mi ? Ben daha önceden hiç yaşamıyordum ekran kartlarım hep nvidiaydı ancak bugün ati ekran kartına geçtim (rx470) ve aynı bu problemi yaşadım. İşletim sistemi win7 64 bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr34

Bu sorunu yaşayanların ekran kartıları ati mi ? Ben daha önceden hiç yaşamıyordum ekran kartlarım hep nvidiaydı ancak bugün ati ekran kartına geçtim (rx470) ve aynı bu problemi yaşadım. İşletim sistemi win7 64 bit

Alıntıları Göster
    bende msi rx 470 8gb aldım ve şu anda bu sorun bende de var acaba sebebi nedir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nyo

rx 470 aldım bende bu sorun bendede oldu restart atınca düzeliyor ancak ekran kartı bozukmu diye şüphelendim herkezde varmış driver sorunumu, anakart-işlemci-ekran kartı arasındaki bir problemmi yoksa ekran kartının genel bir problemimi bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saranghapanida

quote:

quote:

rx 470 aldım bende bu sorun bendede oldu restart atınca düzeliyor ancak ekran kartı bozukmu diye şüphelendim herkezde varmış driver sorunumu, anakart-işlemci-ekran kartı arasındaki bir problemmi yoksa ekran kartının genel bir problemimi bilemedim.

Windows 10'a geçtim artık bu sorunu yaşamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saranghapanida

quote:

quote:

Windows 10'a geçtim artık bu sorunu yaşamıyorum.

Alıntıları Göster
    WINDOWS 10 DADA RX470 BU SORUN ÇIKIYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: heronos

Aynı sorun bendede var WİN10 ve rx470
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamer1981

quote:

Orijinalden alıntı: heronos

Aynı sorun bendede var WİN10 ve rx470

Alıntıları Göster
    bende de rx-470 var bu sorun nedendir bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opeth

bende de rx-470 var bu sorun nedendir bilen var mı

Alıntıları Göster
    rx 480 de aynı problemi yaşıyorum, driversal bir problem zannedersem.

ayrıca ara sıra beyaz ekran, ara sıra siyah ekran kalıyor.

biraz daha devam etsin değiştireceğim kartı vallahi.
  • Bende rx470 ekran kartı aldım aynı sorunu yaşıyorum. fare imleci aynen böyle 3 çubuk oldu, restart yapınca düzeldi arada gene yaptı, ekran kartından tuhaf bir ses geliyor arada. Çok canım sıkıldı. Gtx 1060 alacaktım sonra hem monitörüm 60hz, hemde fiyatı uygun diye rx 470 aldım. Umarım sorun yazılımsaldır da düzeltirler. Birde ekran kartını amazondan almıştım, şimdi geri göndesem bir dert, aynı paraya bu ekran kartını alamam o ayrı bir dert.
    İnşallah bu yapılan alışverişim bana pişmanlık olarak dönmez.

• Aynı sorun bende de mevcut. 2 yıl kadar önce yine aynı sorun vardı bir kaç ay devam etmişti ve o zamanlar HD 6870 Crossfire kullanıyordum. Sorun kendiliğinden geçmiş gibiydi (veya güncelleme sonrası düzeldi). Windows 10 geçişi sonrasında yine 2 ekran kartına devam ettim sorunsuz bir imleç deneyimi ile. 2 ay kadar evvel RX480 aldım ve format atmadan takıp kullanmaya başladım. Hiçbir sorun yoktu ta ki 3 gün öncesine kadar. ReLive sürücüleri kurmadan evvel dedim ki 2 yıldır format atmadım temiz bir Windows'a geçeyim. Ne yaptıysam düzeltemediğim bir imleç sıkıntısı var şu anda.

Asıl ilginç olan; 2 tane monitörüm var ve sadece biri freesync 144hz ama sadece ana ekrandaki imleç sıkıntılı. Sağ ekrana/2. ekrana fareyi kaydırınca sıkıntı yok. İmleç normal! Ayrıca ayarlardan ana monitörü değiştirmem hiçbir etkide bulunmuyor. Yine de soldaki/1. monitör de imleç sorunlu. Şimdilik bulduğum tek çözüm sistemi yeniden başlatmak. Bu sıkıntı oyun sırasında da karşıma çıkıyor ve strateji oyunu oynuyorsam ya oyun içi imleç tamamen kayboluyor ya oyun imleci garip şekillere bürünüyor ya da oyun yanıt vermiyor hatası alıyorum.

Kesin çözüm bilen biri varsa veya fikirleri olan birileri paylaşımda bulunabilirler mi?

• Sorun kaynağı Amd driverlerden geçiyor. Relive çıkmadan önce bayadır görmüyordum Relive yi kurdum başladı yine...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.