Şimdi Ara

Oyun Kasması Normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzatmadan konuya geçeyim Assassin's Creed 3'ü steamdan indirdim yükledim neyse her şey güzel oyun açıldı falan fakat oyunda 10 fps anca alıyorum normal mi acaba ?

https://www.youtube.com/watch?v=yLf6dD98XVw

Mesela bu videoda herif 9600GT , E7400 işlemci ve 4 GB ram ile 50 fps aldığını yazmış açıklama bölümüne fakat ben bunun yarısı kadar bile fps alamıyorum belkide normaldir ben yinede size danışmak istedim

intel E6300 1.86 ghz core duo işlemci
    sapphire hd 6870 1 gb 256 bit ekran kartı
    2 gb ram

pek iyi bir sistem değil fakat çözünürlüğü 800x600 e düşürsem ayarları en dibe çeksem bile olmuyor en yüksekte nasıl kasıyorsa en düşük ayarlarda da aynı şekilde kasıyor sabit 10 FPS oynuyorum yani :D
    Yardımlarınızı bekliyorum internette bununla ilgili pek çok konu var fakat hiç birisi işe yaramadı hiçbiri 1 FPS bile arttırmadı oyunu DirectX 10'a alıp oynayın diyorlar fakat alıyorum yine değişen bir şey yok.

İyi günler hepinize

• quote:

Orijinalden alıntı: tgrlilds

Merhaba arkadaşlar uzatmadan konuya geçeyim Assassin's Creed 3'ü steamdan indirdim yükledim neyse her şey güzel oyun açıldı falan fakat oyunda 10 fps anca alıyorum normal mi acaba ?

Mesela bu videoda herif 9600GT , E7400 işlemci ve 4 GB ram ile 50 fps aldığını yazmış açıklama bölümüne fakat ben bunun yarısı kadar bile fps alamıyorum belkide normaldir ben yinede size danışmak istedim

2 gb ram

pek iyi bir sistem değil fakat çözünürlüğü 800x600 e düşürsem ayarları en dibe çeksem bile olmuyor en yüksekte nasıl kasıyorsa en düşük ayarlarda da aynı şekilde kasıyor sabit 10 FPS oynuyorum yani :D
    Yardımlarınızı bekliyorum internette bununla ilgili pek çok konu var fakat hiç birisi işe yaramadı hiçbiri 1 FPS bile arttırmadı oyunu DirectX 10'a alıp oynayın diyorlar fakat alıyorum yine değişen bir şey yok.

İyi günler hepinize

sıkıntı cpu da darboğaz var 2 el quad core cpu alman lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Leee

quote:

Merhaba arkadaşlar uzatmadan konuya geçeyim Assassin's Creed 3'ü steamdan indirdim yükledim neyse her şey güzel oyun açıldı falan fakat oyunda 10 fps anca alıyorum normal mi acaba ?

2 gb ram

İyi günler hepinize

sıkıntı cpu da darboğaz var 2 el quad core cpu alman lazım

Teşekkürler. Peki yeni anakart alsam işlemciye overclock yapıp 4 gb 1600 mhz ram taksam daha iyi olurmu yoksa işlemci şart mı ?

• tgrlilds kullanıcısına yanıt
    sen sadece Q serisinden cpu al deavam et
  • Islemiyi 3.0 ve yuksri oc la.
    Hissedilir fark olucaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: subaru.sti

Islemiyi 3.0 ve yuksri oc la.
    Hissedilir fark olucaktir

şimdi ikinizin dediğinide düşündümde q serisi bi işlemci alırsam haliyle anakartımı değiştirmek zorundayım e haliyle ramleride değişmek zorundayım ki şu an altından kalkabileceğim bi masraf değil işlemciyi alana kadar 3 veya üstü ghz e6300 kullanmayı düşünüyorum ne dersiniz ?
  • şuanki anakart marka ve modeli nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ocde bir yete kadar anakartinizin destegine gore islemci yukseltin oc icinfan vs derken astari yuzunu gecer

• usb2.0 U kullanıcısına yanıt
    Asus P5LP-LE (LEONİTE) yazıyor aida64 adlı programda
  • quote:

http://support.hp.com/hk-en/document/c00864946

4 çekirdek destekler mi diye sordum ama kart bu ise 4 çekirdek model desteği yok görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

quote:

http://support.hp.com/hk-en/document/c00864946

4 çekirdek destekler mi diye sordum ama kart bu ise 4 çekirdek model desteği yok görünüyor

evet o sebeple başka bir anakart alacağım fakat alacağım anakartta geçici bir süre kullanmak zorunda kalacağım e6300'ü desteklemiyor ne yapacağımı şaşırdım doğrusu :D

• sevgili kardeşim assasins creed oynuyanlarin videolari var youtubeda hepside pentium dual core ile oynuyor hemde daha düşük bir kartla..senin sistemde başka bir sorun var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

sevgili kardeşim assasins creed oynuyanlarin videolari var youtubeda hepside pentium dual core ile oynuyor hemde daha düşük bir kartla..senin sistemde başka bir sorun var :)

öyle dostum fakat düşününce bişey gelmiyor aklıma. Acaba benim pc de 2 gb ram olduğu halde win7 64 bit kurulu onla alakalı olur mu?

ram azlıgı fps düşüklüğüne neden olmaz ama aralıklarla takılma -oyunun açılmasında menüye geçişte oyunu alta alıp masaüstünde işlem yapmaya kalkinca falan feci donar hatta kitlenir sistem eğer harddiskin bir bölümü sanal disk olarak kullanmaya ayarlanmissa harddisk deli gibi çalışmaya başlar cnku sistem harddiskte sanal bellek olarak bir bölümü ram gibi kullanmaya çalışır vs ama senin sürekli 10 fps sorunun bana göre ekran kartından kaynaklı bir durum gibi duruyor yada driverlardan.. sana tavsiyem driver cleaner indir tüm driverları temizle tekrar en güncel sürücüyü kur olmazsa komple bir format at sanırım düzelir.. birde ekran kartının diğer oyunlarda nasıl performans verdigine bakarmısın önceden oynadigin oyunlarda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 28 Haziran 2015; 2:34:57 >
  • quote:

ram azlıgı fps düşüklüğüne neden olmaz ama aralıklarla takılma -oyunun açılmasında menüye geçişte oyunu alta alıp masaüstünde işlem yapmaya kalkinca falan feci donar hatta kitlenir sistem eğer harddiskin bir bölümü sanal disk olarak kullanmaya ayarlanmissa harddisk deli gibi çalışmaya başlar cnku sistem harddiskte sanal bellek olarak bir bölümü ram gibi kullanmaya çalışır vs ama senin sürekli 10 fps sorunun bana göre ekran kartından kaynaklı bir durum gibi duruyor yada driverlardan.. sana tavsiyem driver cleaner indir tüm driverları temizle tekrar en güncel sürücüyü kur olmazsa komple bir format at sanırım düzelir.. birde ekran kartının diğer oyunlarda nasıl performans verdigine bakarmısın önceden oynadigin oyunlarda :)

öncelikle yardımın için teşekkür ederim şimdi güncel driverları kuracağım :)
    diğer oyunlarda battlefield 3'ü singleplayer'ı ultra ayarlarda bitirdim multide medium-low karışık oynadım malumunuz koskoca haritalardı. assassin's creed brotherhood'u oynadım en yüksek ayarlarda 25 30 fps civarı fazla yüksek değildi aynı şekilde cs go oynarım genellikle en yüksek ayarlarda 50-60 fps oynuyorum. far cry 3'ü bilgisayar 32 bit iken medium high karışık ayarlarda full çözünürlükle 25-30 fps de bitirdim. gta 4 en yüksek ayarlarda ama detaylar falan 20 de ve gölge düşükken 30 fps veya az aşağı az yukarı oynuyordum. bioshock infinite orta ayarlarda 30 fps falan yine en yüksek ayarlara alıncada aynıydı fakat takılmalar meydana geliyordu. bu yazdığım oyunların hepsi en yüksek çözünürlükde oynanmıştır genellikle 20 üstü fps alırım çoğu oyunda evet belki yeterli değil ama idare ediyorum bi şekilde.

önceki oyunlarda performanslar böyle hadi iyi günler herkese :)

edit: programı yükledim ve baktım tüm driverlar güncel gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgrlilds -- 28 Haziran 2015; 14:05:01 >

sen en iyisi bi format at bakalım

• quote:

sen en iyisi bi format at bakalım

Format attıralı daha 1 ay falan oldu. Peder beyi ikna ettik sayılır i5 4460 ile devam edeceğim sanırım yola umarım artık sorun çıkmadan şu lanet oyunu oynayıp bitiricem çok teşekkürler yardımların için fakat halen anlayabilmiş Değilim sorunun neden kaynaklandığını halen kafamda soru işareti var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peder beyi ikna ettiysen yeni işlemci demek yeni anakart ve yeni ram demektir.. ama yeni sisteme o ekran kartiyla devam edilmez bide kart al :)

• quote:

peder beyi ikna ettiysen yeni işlemci demek yeni anakart ve yeni ram demektir.. ama yeni sisteme o ekran kartiyla devam edilmez bide kart al :)

Onlar tamam zaten de ekran 1 sene oldu alalı ve. Yeterli bir kart benim için onu değiştirmeyi düşünmüyorum :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.