< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 18 Nisan 2020; 10:40:54 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 18 Nisan 2020; 10:40:54 > |
Bunlara oy veren gencin aklına tüküreyim.
|
bugün 15 yaşında olan ergenler 3 yıl sonra oy kullanacak. kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz 😂
|
yani öyle bir yazmışsınki sanki pandemi öncesi ülkemiz vergi anlamında cennet idi. Zaten herşeye vergi veriyoruz. hep artan bir vergi sistemi var.araba alıyoruz nerdeyse yarısından çoğunu vergi veriyoruz. telefonlar keza öyle.herşeyden vergi alan bir ülkeyiz. Pandem ile daha da arttı bu olay sadece.
|
sen bu kadar vergi vermekten memnunsun galiba. ben değilim kimsede değil. o üreticlerin de kim oldukları belli.
|
Ejder meyveli smoothie içmeye devam edebilmek için bu ek vergiler şart.
|
Ps vs Xbox tartismalarına son verecek gelisme. Artik hicbirini alamayacaksiniz kafaniz rahat olsun.
|
cok guzel kelimelerim var aynı gün beni silivri ye ışınlayacak o kadar sağlam. hala bunları savunan, arkasından gidenleri görüyorum pes diyorum inanılır gibi değil, karakter meselesi heralde, ülkede de ne ahlak bıraktınız, ne demokrasi bıraktınız, ne adalet ne vicdan ne ekonomi. konsol konusunda bile sayenizde siyaset konuşur olduk. çok zarar verdiniz ülkeme
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 18 Nisan 2020; 12:11:2 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|