Şimdi Ara

Oyun Konsollarına Ek Vergi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
2
Favori
28.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
397 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mevcut konsollar 10 bini, yenileri de 20 bini bulur..
  • Seriea X hayallerim her geçen gün uzaklaşıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abi şaka gibi resmen
  • İste bizi bitiren bu kafa. Mantiga bak, devlet guzellemesi yapacam diye bu kadar kivranmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek dileğim yatağınızda rahat huzurlu bir ölüm nasip olmasın.

• ps5+futbol ve araba yarışı oyunu + 2.kol = 15000tl

Hayırlı uğurlu olsun...
  • Güzel güzel surayada ufak bir hesap bırakalım madem adamların 400-450 birime aldiklari konsolu biz 400-450*6.93 : 2772-3118 + vergiler (%18+%20) : 3.825-4.302 + gelen yeni vergi %50 için 5.737-6.453 + firma kar payı. firmada en az %10 eklerler haklı olarak 6.310-7.098. Yani özet elin yabancisinin 400-450 birime aldığı cihazı ben 6310-7098 birime alabileceğim 15 katı filan ülkemizi seviyoruz canimizda feda ama işten çıkıp gelip bir hobi olarak stress atma amacı olarak kullandığımız bir cihaz bu kadar lüks olmamalı.

Ki hesapta kasıtlı dolar kuru aldım euro kuru alınca iş daha da vahimlesiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Verdiğim bilgiler içinde yanlış olan ne var da, bana böyle hakaret edebilecek cesareti buluyorsun kendinde? Tabii burası forum, her istediğin hakareti özgürce yapabilirsin değil mi. Konsol fanatikliğinizin sizi düşürdüğü şu duruma bak.

Sizin gibi düşünmeyen ve sizlerin sevdiği konsolu sevemeyen herkes zavallı...
  • Stok yok diyen büyük firmaların hepsinin elbet haberi vardı bu vergiden. Doldurdular stokları vergisiz vergisiz şimdi de piyasaya sürecekler vergi miktarını da üstüne ekleyip. Durum buysa ki bence böyle, fırsatçılığın ve stokçuluğun kralı burda dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperÇorapçıgil -- 18 Nisan 2020; 14:43:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

akpliyim yazsaydın da hatta ehrem başgana oy verdim ema artıh oy yok yazıp bu zamlar için imamoğlunu suçlasan daha mantıklı olurdu!

kim bilir kaç kişinin canını yaktın burada ...

ticari vergileri bilmiyor herhalde ...

amazon de "den alanacağı ürüne yeni zam gelmiş gümrül vergisi, yeni gelmiş konsol vergisi uygulanmayacağını sanmak ...

gidip bir de namusu ile çalışan ticaretle uğraşan insanlara iftira atarlar.

kim bilir bu forumda kaç kişinin hakkı yenmiştir ...
    Partiler ile işim olmaz, kendi işinize bakın. Mesaj hoşunuza gitmediyse bloklayıp geçin.

Sizin hoşunuza gidecek şeyleri yazmak zorunda değilim.

• An itibariyle ikinci el fat ps4ler 3.500 tl. Ps5 de 10 bin civarı fiyattan çıkacak

• Şaşırdık mı?
    -Hayır

• quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

Oyun konsollarına vergi oranı 30.09.2020 tarihine kadar %50 olacak. 01.10.2020 tarihinden itibaren ise bu oran %20 ve kalıcı olacak.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

Verdiğim bilgiler içinde yanlış olan ne var da, bana böyle hakaret edebilecek cesareti buluyorsun kendinde? Tabii burası forum, her istediğin hakareti özgürce yapabilirsin değil mi. Konsol fanatikliğinizin sizi düşürdüğü şu duruma bak.

Sizin gibi düşünmeyen ve sizlerin sevdiği konsolu sevemeyen herkes zavallı...

Alıntıları Göster
    Sen önce üç kuruş aklınla bıyık altından zamlara tepki gösterilmemesi ve sindirilmesini için yazdığın paçavra kelimelerin asıl sebebini ve neye dayandığını söyle de niyetini bilelim.

Üreticinin %10 kar etmediği yerde %50 diye sadece gümrük vergisi getirilmesini inşallah maşallah sıkıntı günler geçer umarım gibi anlamsız saçmalıklarla savunmanın sana getirisi nedir? Ne çıkarın var?

• Miex kullanıcısına yanıt
    Senin gibi biri ile tartışacak bir konu göremiyorum, önce insanlara saygı göstermesini öğrenmelisin. Ne bilgi birikimin veya eğitimin var ki, benimle aşık atacak düzeyde görüyorsun kendini?

Benim açımdan forum bu konuları tartışacak bir yer değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

Senin gibi biri ile tartışacak bir konu göremiyorum, önce insanlara saygı göstermesini öğrenmelisin. Ne bilgi birikimin veya eğitimin var ki, benimle aşık atacak düzeyde görüyorsun kendini?

Benim açımdan forum bu konuları tartışacak bir yer değil.
    Seninle aşık edecek düzeyde olmadığımız ortada, mamalandığın belli. Bu konudaki yazışmaları okuyan herkes sana tepkisini dile getirecektir.
  • İçeride adamları var demek ki son 10 gündür fiyatlar sürekli yukarı gidiyordu.Bu saatten sonra ben bu ülkeden bir tek iplik bile beklemiyorum.Ne hali varsa görsün siyaset yapacak birilerini kötüleyecek değilim.Ne kötülediklerim adam olur nede savunanlar bir halt olur. Su son 2 ayda gördüm ki ben bu ülkede çok vahim ama ölmek bile istemiyorum. Olayın oyun konsolu yada elektronik cihazla alakası yok olayın insanlık ile alakası var.

Başka konuda insanları 19 gündür kredi bekletiyorlar.Bir konuda insanlara satışı yasakladıklari maskeleri vermek için bekletiyorlar.Bir diğer konuda yardimlar için bekletiyorlar .Diğerinde biz bize yeteriz ulan bu kadar mi beyin hücresi öldü bu toplumunda bu hale geldik.Adamlarin çözüm anlayışı hala VERGI VERGI ve hala bunları savunan organizmalar.

• Ya şu tiplere ne diye laf anlatmaya çalışıyorsunuz cidden anlamıyorum. Yalaka/troll/paralı neşer olmayan ya da olmak istemeyen hiç bir insan evladı şu kararı savunmaz. Boşuna zamanınızı harcıyorsunuz anlıyorum herkes sinirleniyor ve yukarıdakilere bir şey yazamayınca başkalarına yazıp rahatlamak istiyorsunuz ama şu trolleri takmayın ki bunlarda aç susuz kalsın.

Karara zaten diyecek laf yok. Beter olalım yani bu ülkedeki her nefes bize haram anasını satayım.
  • Şimdi diyelim bu vergi konulmadan önce ps4 fiyatı 100 liraydı.
    Bu vergiden dolayı 150 olacaksa,
    3 ay sonra ben yine 100 liradan mı alacağım?
    3 ay sonraki fiyatı söyleyeyim 200 lira yapar tüm satıcılar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.