Şimdi Ara

Oyun Konsollarına Ek Vergi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
429
Cevap
2
Favori
28.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
397 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok şükür kötü günler geride kaldı artık sırada daha kötü günler var. akpliler sağ olsun. Matbaanın osmanlıya gelmesini engelleyen tipler gibiler mesajlara bak.
  • Kaçakçılar bayram ediyodur şimdi. Daha önceki mesajımda konsol devri bitti artık demiştim ama şimdi düşününce telefondaki gibi imei olayı olmadığından kaçak konsol satışının önüne geçemezler. Bu olay anca spotçuların işine gelir herkes gider spotçudan alır 2 katı para verip alacağına veya günübirlik bulgaristan-gürcistan turu yapıp almaya başlar millet :D. Bu iş böyle olursa Sony Türkiye kapanır sanırım resmi olarak playstation satışları %90'a yakın düşer çünkü.
  • series x alacaktım ciddi bir şekilde bu saatten sonra imkansız hale gelir
  • Miex kullanıcısına yanıt
    Amma komplo teorisi kurdun, müteahhit sandın herhalde beni. Ayrıca burada mesaj yazıp, okuyan herkese beni hedef mi göstermek istiyorsun ama tabii linç kampanyası senin bildiğin güzel bir yöntemdir, ne kadar ahlaki bir yöntem...
  • Şurda bi Golf keyfimiz var ,onunda içine ettiler.
  • 'Söz konusu düzenlemelerle yerli üreticilerin desteklenmesi ve istihdamın korunması amaçlanıyor.'

Hemen gidip yerli üreticiden almalıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli üretime destek demişler de, yerli ve milli konsolumuz mu geliyor yoksa? Çıkacak olan exc. oyunlarda Gran Borismo ve God of Bor olacak herhalde. Multiplatform olarak Call of Bor ve Grand Theft Bor bekliyorum ben

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Namuslu satıcılara laf attın şimdi olmadı ama hocam o namuslu satıcılar vergi düşünce fiyatı düşer, pis pis sırıtıp biraz da biz kazanalım ehe ehe diyecek halleri yok ya

Her zaman yazarım, vergi dediğin yüzde 20 olur bilemedin 25-30 olur. Üzeri caiz değil bence.

• Ak parti bu boru mu!Yarin aldigimiz nefes kadar vergi alabilirler,var onlarda bu potansiyel.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Koyun gibi milletiz, tepki yok, yapacak bişi yok,organize olmak yok. Biri bişi yapsa diğeri silivri soğuktur yazar vs vs..
  • Hiç mi güzel haber olmaz bu ülkede, 20 yıldır vergi diye diye soyuluyoruz...
  • Ölsekte kurtulsak şu ülkeden
  • bu vergiler niye mi geliyor

Oyun Konsollarına Ek VergiOyun Konsollarına Ek VergiOyun Konsollarına Ek VergiOyun Konsollarına Ek VergiOyun Konsollarına Ek VergiOyun Konsollarına Ek VergiOyun Konsollarına Ek VergiOyun Konsollarına Ek VergiOyun Konsollarına Ek Vergi

• Zaten %20 ÖTV, birde %18 KDV alınıyordu. Şu zamla beraber verdiğimiz paranın yarısı vergi olacak. PS5 için 5500 sınırımdı. Bu saatten sonra 7000 liradan aşağı beklemiyorum.

Kaçak, göçek getirenlerden alırsak alacağız. Yoksa dallı budaklı odunu yiyeceğiz. Zaten ilk 6 ayda kimse kaçak getirmez bu konsolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

Sonuç olarak şu anda arttı mı bu vergiler, arttı. Ben öncesi hakkında oyun forumunda böyle bir konuyu tartışmak istemiyorum. 3000 liraya satılan konsollar bugün 8-10 bin lira olduysa bunun suçlusu vergiler değildir herhalde?
    Senin kadar boş birisi yok bu forumda. Yaşın da 50 küsür vardır senin gibi düşünenler yüzünden gençler gelecekten umutsuz.
  • PS5 8999 TL ile önsiparişlerde olur herhalde.
  • Bize müstehak

• EKONOMİ UÇUYOR, NEFES VE YÜRÜME VERGİSİ YOLDA !!

• Üretimi bitiren, saçma sapan şeyler için ülkenin dolar rezervlerini harcayan hükümettir suçlusu.

• Yurtdışından alırız, garantisiz alırız. %5 gelirse sorun değil o kadar da %20-30 olursa çok uçar fiyatlar. 50yi hesaplamıyorum bile.

Vergi ile halkın boğazını sıktıkça halk senden soğuyacak. Ama çaresiz durumdalar, günü kurtarmak için ülkenin geleceği mahvedildi. Artık günü de kurtaramazsın. Herkes yurtdışından alacak, oyunu da konsolu da. Pilot arkadaşlar var getirtirim mis gibi. Rica ederim getiririler. Benden alacakları vergiyi de kaybederler. Her şeyin en kötüsünü yaşatıyorlar bu ülkeye. Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum. 1 kuruş vergimi helal etmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.